Onder Hypnose Gaan

Onder Hypnose Gaan, is dat eng ?

Onder hypnose gaan is niet eng. Wel kun je bang zijn voor datgene dat je nog niet kent of waar je niet genoeg vanaf weet. Hypnose kan dat zijn, tot nu. Onder hypnose is bij een goede hypnotiseur een prima methode om te werken aan problemen zoals Afvallen.

onder hypnose gaan

onder hypnose gaan

Hoe ga je onder hypnose?

Je kunt op verschillende manieren onder hypnose gaan. Vaak ga je al onder hypnose door taalgebruik. Door de juiste woorden, toonhoogte en snelheid te kiezen kan een hypnotiseur al onder hypnose brengen. Sterker nog, het gebeurt heel veel dat cliënten bij ons komen om te werken aan hun problemen en zonder dat ze het merken als onder hypnose gaan.

Hypnose is niet eng

Hypnose is niet eng, wat je niet kent dat kan eng zijn. Je kunt niet onder hypnose blijven. Indien je onder hypnose gaat en er is niemand die jou uit hypnose haalt gaat je hypnose over in een natuurlijke slaap. En vanuit deze slaap wordt je weer gewoon wakker, zoals altijd. Je merkt niet dat je onder hypnose bent geweest, althans je hebt er geen last van.

Je kunt dus niet onder hypnose blijven.

Waar komt hypnose vandaan?

Hypnose bestaat al heel veel jaren, onlangs las ik een boek uit 1956. Hierin staat te lezen dat Hypnose vanaf 1921 op de Universiteit in Amsterdam werd gegeven aan medische studenten. Hypnose is echter bij het grote publiek bekend geworden vanuit de NLP wereld. Toen de oprichter Richard Brandler en co. wilde beginnen met hypnose toepassen was er een probleem. De Amerikaanse wet liet het niet toe voor mensen die niet waren opgeleid tot arts of psychiater om hypnose te gebruiken. De heren zochten dus een alternatieve manier en kwamen op het idee om het N.L.P. te noemen. Moderne NLP-ers gebruiken daarom veel hypnose in de praktijk. Via taalpatronen, taalvormen en goed gebruik van hun stem is hypnose heel goed toe te passen. Hierdoor worden fantastische resultaten geboekt om problemen op te lossen.

Helpt hypnose bij afvallen?

Afvallen is een goed voorbeeld waarbij zeer goede resultaten worden geboekt met hypnose. Je gaat je brein anders gebruiken, je gaat anders naar eten kijken en anders denken over eten. Het resultaat is wonderbaarlijk goed en werkt bij (bijna) iedereen om slanker te worden en af te vallen, bijvoorbeeld: 10 kilo afvallen.

Wil jij weten hoe het is om onder hypnose te gaan en wil je werken aan jouw problemen, lichaam en geluk. Reserveer je hypnosesessie en start met een vernieuwd brein en succes.

 

 

Voornaam:
Emailadres: