Onder Hypnose

Onder Hypnose

Onder hypnose gaan, wat betekent dat ? Mensen hebben vaak een verkeerd beeld bij ‘onder hypnose gaan’. Dit beeld wordt gevoed door de kennis die men heeft van optredens op tv en hypnoseshows van Rasti Rostelli. Men denkt dat als iemand ‘onder hypnose’ is hij/zij alle controle kwijt raakt en dat de hypnotiseur beslist over de handelingen. Dit is echter niet waar.

Onder Hypnose

Onder Hypnose

Wat is onder hypnose gaan

Onder hypnose gaan is een vorm van totale ontspanning waarbij de focus op de stem ligt. Je lichaam is dus volledig ontspannen, een heerlijke ervaring trouwens. Omdat je lichaam alle spanningen heeft losgelaten en volledig tot rust komt (trance) is het mogelijk om een goede focus te houden, in dit geval op mijn stem.

Onder hypnose behandeling

De stem is belangrijk bij hypnotherapie. Een goede stem zorgt er namelijk voor dat je volledig tot rust komt, het liefste zo snel mogelijk. Zelf heb ik een zware, mannelijke stem en weet ik goed gebruik te maken van een taalpatroon die helpt bij het onder hypnose brengen van cliënten. Zodra je volledig onder hypnose bent kan de behandeling starten. Afhankelijk van jouw probleem wordt de oplossing onder hypnose ‘opgedragen’ en een toekomstbeeld gecreëerd die heel duidelijk voor jou zal zijn. Beelden zijn belangrijk vanwege het einddoel, de reden voor een oplossing en omdat je hier een goede emotie bij kunt voelen. Deze emoties zijn belangrijk voor het resultaat.

Emoties voelen

Veel van mijn cliënten voelen heel veel emoties tijdens de hypnosebehandelingen. Dit is een goed teken omdat dan duidelijk is hoe goed de beelden zijn. Het geeft ook aan goed het vertrouwen is tijdens een hypnosesessie, want alleen als jij je veilig voelt kun jij je echte gevoelens tonen. De reden voor onder hypnose gaan is dan ook veelzijdig. De problemen zijn van verschillende aard zoals;

Hypnose is geen wondermiddel maar zorgt voor een snelle oplossing die effectief is. Het werkt voor mannen en vrouwen, ongeacht leeftijd, opleiding en achtergrond. Wil je vooraf overleg of hypnose voor jou geschikt is? Stuur dan een mail met jouw vragen naar ons toe en je krijgt zsm een antwoord of wij nemen telefonisch contact met jou op.

Of jij ook onder hypnose kunt gaan? 98% van alle cliënten zijn onder hypnose gegaan, de eerste keer. De tweede hypnosesessie is onder hypnose gaan al geen vraag meer, sterker nog; deze heerlijke en ontspannen ervaring is zo fijn dat mensen het fantastisch vinden en bijna verslavend, maar dan hebben we een ander probleem 🙂

 

 

 

Voornaam:
Emailadres: