Raymond van Barneveld (Barney) Positiever Dankzij Hypnotherapie

 

Raymond van Barneveld (Barney) Positiever Dankzij Hypnotherapie

De wereldkampioen Darten Raymond van Barneveld heeft in dit interview uitgelegd hoe Hypnotherapie heeft gebruikt om weer beter te presteren op de Internationale Dart Toernooien. Door Hypnotherapie wordt hij veel rustiger zodat zijn mentale weerstand groter is, en dat is belangrijk voor het winnen van wedstrijden, aldus de kampioen uit Den Haag.

Raymond van Barneveld Positiever Dankzij Hypnotherapie

Raymond van Barneveld Positiever Dankzij Hypnotherapie

 

Hypnotherapie voor Sporters

Naast zakenmensen ondervinden ook sporters veel stress omdat zij op bepalende momenten moeten presteren. Wanneer je dan tegen een topspeler in de finale staat is het erop of eronder en natuurlijk wil jij deze kans grijpen. Voor commerciële mensen uit de zakenwereld gaat het vaak om het scoren van een businessdeal, waarbij de belangen vaak enorm groot zijn. Zo ook dus bij “Barney”, het wel of niet scoren van de triple of uitgooien van de leg kan bepalend zijn. Daarbij is het wel of niet winnen van de wedstrijd ook een enorm verschil in de prijzenopbrengst. Vaak krijgt de winnaar namelijk het dubbele uitbetaald t.o.v. verliezer, als deze al iets ontvangt.

Hypnotherapie voor jou

Wanneer je weet dat steeds meer topper in de sportwereld en zakenwereld vertellen over de succesvolle methode van hypnotherapie is het goed om te weten dat ook jij deze methode met succes kunt toepassen voor jouw mentale problemen. Zo kun je stress ervaren op bepaalde momenten maar natuurlijk zijn er ook vele andere problemen die zijn op te lossen met hypnotherapie, denk aan:

  • verslaving (gameverslaving, nicotineverslaving, drankverslaving, eetverslaving, etc)
  • negatieve gedachten, piekeren, je druk maken
  • negatief gedrag of gewoontes zoals nagelbijten, vloeken, etc.

Afvallen met Hypnotherapie

Ook voor mensen die veelal last hebben van het niet volhouden van een dieet of het bekende jojo-effect hebben omdat ze weer starten met een dieet en vervolgens – ook na het afronden van het dieet – weer terugvallen in oude eetgewoontes. Met hypnotherapie breng jij je brein tot rust en zul  je beter kunnen omgaan met stressmomenten waarop het er op aan komt. Want zoals je weet: er is slechts een dunne scheidslijn tussen succes hebben en falen. Met hulp zul je eerder succes hebben, dus waar wacht je op? Maak een afspraak met onze hypnose praktijk in Limburg en start met oplossen van jouw problemen.

***** UPDATE ****

Raymond van Barneveld verslaat Michael van Gerwen en wint Finale Premier League Darts

Zoals is gebleken heeft Raymond van Barneveld de Finale Premier League Darts gewonnen door Michael van Gerwen te ontslaan. In dit artikel is te lezen hoe hij de zenuwen onder controle hield en hoe zich zelf tot rust maande om vervolgens als winnaar te worden gekroond.

 

 

Voornaam:
Emailadres: