Staf krijgt tattoo onder hypnose – Lichaam van Coppens

Tattoo plaatsen onder hypnose zonder pijn

Een tattoo (tatoeage) plaatsen kan pijnlijk zijn, dit is afhankelijk van een aantal factoren:

  1. de pijngrens van de persoon
  2. de behandelmethode van de tatoeëerder
  3. de plek waar de tattoo wordt geplaatst

Voor het programma “Het lichaam van Coppens”  (uitgezonden door de Belgische VTM_ zette zowel Mathias als Staf dezelfde tattoo; de schoenmaat aan de ONDERZIJDE van de voet. Dit staat bekend als een zeer gevoelige plek van het lichaam omdat hier zeer veel zenuwpunten zitten. Het grote verschil van het effect tijdens het tatoeëren is tussen de manier waarop; Matthias zonder hypnose en Staf MET hypnose. Matthias schreeuwde het uit van de pijn toen hij een tattoo onder zijn voet kreeg, hoe zou het Staf afgaan ? Kijk eerst naar deze video hoe een tattoo wordt geplaatst ZONDER HypnoseKijk nu naar de video waarop een tattoo wordt geplaatst MET hypnose:

 

Tattoeage plaatsen tip

Het is belangrijk om tijdens het plaatsen van een tatoeage relaxed te zijn. Dit kan lastig zijn, vooral de eerste keer. Dat komt ook vaak omdat men niet weet wat er gaat gebeuren en hoeveel pijn je kunt voelen. Er gaan veel verschillende verhalen in de rondte over de pijnervaringen bij het plaatsen van een tattoo. Zoals gezegd is dat geheel afhankelijk van een aantal factoren. Relaxed zijn gaat jou in elk geval helpen, dat is zeker.

Tattoo (tatoeage) plaatsen onder hypnose

Indien je angstig bent om een tattoo te plaatsen en je kunt niet genoeg relaxen is het goed om te weten dat Hypnose jou helpt om rustig en relaxed te zijn op momenten wanneer jij dat wenst. Terwijl de gekozen tattoeage wordt geplaatst gaan jouw gedachten naar een geheel andere plek waar het fijn is om te zijn, waar jij je prettig voelt en op je gemak. Indien jij deze gevoelens en gedachten kunt activeren kun jij je voorstellen dat het plaatsen van een tattoo niets voorstelt.

Hypnose toepassen

Zodra jij hypnose wil gaan toepassen kan dat door een afspraak te maken in onze hypnosepraktijk waar wij jou ‘onder hypnose’ brengen en die gedachten en gevoelens kunnen activeren zodat jij bij de tatoeëer rustig en relaxed kunt zijn en zult genieten van het zetten van de tattoo.

 

Voornaam:
Emailadres: