Stoppen met Nagelbijten Ervaringen

Stoppen met Nagelbijten Ervaringen

Wanneer je wil stoppen met nagelbijten en al een paar keren hebt geprobeerd is het goed om te weten hoe je wel kunt stoppen met nagelbijten. Lees dit bericht over de ervaringen van nagelbijten stoppen met onze unieke methode.

Stoppen met Nagelbijten

Nagelbijten is een vervelende “eigenschap”, zowel voor jongeren als volwassenen. Eigenlijk wil je niet meer nagelbijten maar lukt het jou niet om te stoppen. Misschien heb je al vanalles geprobeerd om te stoppen met nagelbijten; byte-x, acupunctuur, pleisters rondom je vingers.

Afijn, dat is dus niet gelukt maar hoe lukt het dan wel ?

Je bent niet de enige

Het is goed om te weten dat je niet de enige bent met het probleem van nagelbijten. Veel van onze cliënten hebben last van nagelbijten en willen hier graag mee stoppen.

Zowel volwassenen als jongeren willen stoppen met nagelbijten

 

Zo hebben wij in onze hypnose praktijk mannen en vrouwen geholpen met het stoppen van nagelbijten. En dit kan binnen 2 sessies plaatsvinden !

Waarom doe je nagelbijten ?

De reden voor nagelbijten is waarschijnlijk een mentale trigger waarom je gaat starten met nagelbijten. Sommige mensen hebben aangegeven dat ze nagelbijten op dezelfde plek of hetzelfde moment van de dag. In dat geval wordt het een gewoonte, een slechte gewoonte.

Dit ‘patroon’ van dezelfde plek of moment is nu opgeslagen in je onbewuste denken en zal blijven zitten zolang je dit niet verandert.

Je hebt jezelf ‘aangeleerd’ wanneer en waar je gaat nagelbijten, wij kunnen je leren ontdekken hoe je dit gaat stoppen, voor altijd.

Stoppen met Nagelbijten met Hypnose

Doordat je onbewuste patronen hebt aangeleerd is het belangrijk om te begrijpen dat je dit gedrag niet met bewust gedrag kunt veranderen.

Tenslotte is je onbewuste deel van je brein de ‘kapitein’ van je gedachten en daarom bepalend voor je gedrag.

Dit betekent dan ook dat je dit patroon van gedrag het beste kunt doorbreken en veranderen door gebruik te maken van onze unieke 2-stappenplan. Dit geeft jou de garantie van verandering in jouw gedachten en gedrag.

Wil jij stoppen met nagelbijten ? Reserveer dan jouw 2-stappenplan en stuur een mail naar info@hypnosesucces.com met 2 beschikbare data. Je ontvangt dan zsm een bevestiging retour om te starten.

BEKIJK HIER DE STOPPEN MET NAGELBIJTEN ERVARINGEN VIDEO

Voornaam:
Emailadres: