Stoppen met Nagelbijten met Hypnose

Stoppen met Nagelbijten met Hypnose

Wanneer je wilt stoppen met nagelbijten is het goed om te weten dat Hypnose een zeer sterke methode is om te stoppen met nagelbijten. De reden voor jouw gedrag (nagelbijten) kan slechts op onbewust niveau worden geprogrammeerd tot nieuw gedrag. In dit artikel leg ik uit wat de ervaringen zijn van onze cliënten t.a.v. stoppen met nagelbijten met hypnose.

Stoppen met Nagelbijten met Hypnose

Stoppen met Nagelbijten met Hypnose

Nagelbijten en de reden

Weet jij de reden van jouw nagelbijten ? Op welke momenten doe jij nagelbijten ? Ga dit eens bijhouden en kijk of er een patroon is te herkennen. Het is goed mogelijk dat je dit doet uit verveling maar net zo goed omdat je een ‘trigger’ krijgt om het nagelbijten te doen. Wanneer je dit weet is het gemakkelijk om te stoppen met nagelbijten.

Nagelbijten en het onbewuste

Het onbewuste deel van ons brein is de kapitein van ons gedrag. Dit deel stuurt ons gedrag aan op de automatische piloot. Dus als je denkt om er vanzelf mee te stoppen kun je een behoorlijk tegenvaller incasseren. De beste manier om te stoppen met nagelbijten is dus door je onbewuste deel (ook wel onderbewuste genoemd) te herprogrammeren zodat je daadwerkelijk gewenst gedrag gaat vertonen. Het resultaat zijn mooie nagels en vingers!

Nagelbijten middeltjes

Het gebruik van middeltjes om te stoppen met nagelbijten blijken niet zo effectief te zijn als wordt aangenomen, zo blijkt bij onze cliënten in onze hypnose praktijk. Vaak hebben onze cliënten al van alles geprobeerd om het nagelbijten te stoppen met negatief resultaat. Wij weten waarom; je gaat de kracht van je gedrag neerleggen bij een middeltje.

Een nadeel als het niet lukt om te stoppen is je gevoel van mislukking

Hypnose en Nagelbijten

In onze hypnose praktijk hebben we al veel cliënten geholpen met het stoppen van nagelbijten. In slechts 2 sessies wordt alles duidelijk en veranderd je gedrag en gedachten over het nagelbijten met als resultaat mooie nagels en vingers.

Wil jij ook stoppen met nagelbijten? Reserveer dan jouw persoonlijke hypnose sessies hier.

Voornaam:
Emailadres: