Stoppen met Roken met Hypnose Ervaringen

Stoppen met Roken met Hypnose Ervaringen

Deze week stuurde ik een mail naar mijn klanten die het eboek hebben gedownload met de vraag wat ze het meest interessante in het boek vonden. De reden hiervoor is dat ik bezig ben met een nieuw boek te schrijven en graag wil weten wat er in dient te blijven staan. Ellie stuurde een mooie mail over Stoppen met Roken met Hypnose Ervaringen van haar.

Hypnose Ervaringen Stoppen met Roken

Ik heb enkele mooie mails ontvangen hierover maar de mooiste ontving ik van Ellie. Zij is 8 maanden geleden bij mij geweest om te stoppen met roken met hypnose. Ze volgde het 2 stappenplan waarbij we op bewust en onbewust niveau herprogrammeren. Ze leerde hoe ze zich kon sturen met haar gedachten, communicatie en hoe ze drang naar nicotine zelf kon stoppen.

Nu, 8 maanden later, is ze nog steeds rookvrij en ontving ik deze mooi mail van haar:

Stoppen met Roken met Hypnose is gemakkelijk

Het klinkt alsof hypnose een wondermiddel is en om alle problemen te laten stoppen. Maar dat is niet waar ! In onze uniek methode gaan we aan de slag op onbewust EN bewust niveau om gedragsverandering te realiseren.

Stoppen met roken met hypnose kan dus wel maar het vraagt ook enige inzet van jezelf. Tenslotte zijn er ‘triggers’ in jouw omgeving wanneer je rookt en het is heel belangrijk om die te ontdekken. Dat kan ik niet voor jou doen, maar dat is logisch, toch ?

Ellie vroeg me enkele maanden geleden ook om haar te helpen met afvallen. Ze weet dat mijn methode ook heel succesvol is om een slanker lichaam te krijgen. Ik heb haar eerlijk gevraagd of dat wel nodig is aangezien ze helemaal groot overgewicht had. Soms is het ook een kwestie van enkele weken discipline hebben om enkele kilo’s af te vallen. Mocht dit niet lukken dan sta ik voor haar klaar, natuurlijk.

Wil jij stoppen met roken met hypnose ?

Wil jij – eindelijk – stoppen met roken en hypnose toepassen om dit doel te bereiken ? In onze hypnose praktijk in Weert – Limburg sta ik voor je klaar om je te helpen met het aanpakken van je mentale blokkades die dit in de weg staan.

Ik ga graag met je in gesprek om te zien hoe ik jou het beste kan helpen met stoppen met roken.

Reserveer hier jouw – gratis – inspiratiesessie – voor een gesprek over Stoppen met Roken met Hypnose

Voornaam:
Emailadres: