Stress door Facebook

Stress Door Facebook

In een Deens onderzoek is onderzocht hoe Facebook invloed heeft op de stress- en geluksfactoren van iemand. Nu blijkt kan men gelukkiger zijn ZONDER Facebook. Het onderzoek toont aan dat mensen die geen Facebook moeten gebruiken, minder stress ervaren. Logisch vinden wij want als je hoort wat onze cliënten zeggen over de druk van de buitenwereld dan draag Facebook daar zeker aan bij om gestrest te zijn.

Tekenen van stress

Vaak beginnen de eerste tekenen van stress bij het ‘moeten’ van zaken. Men moet dit of men moet dat. In onze hypnose praktijk gaan we dan ook vaak de slag met deze eerste vraag:

wat moet je nu echt ?

In onze test, tijdens de sessies, blijkt dat 98,8% van de cliënten aangeven dat ze ‘niets moeten’. Althans, als ze luisteren naar hun lichaam. Toch voelen ze een bepaalde druk, meestal van buitenaf. Wanneer ze eenmaal dit inzicht hebben weten ze meteen waar een blokkade zit. Dan pas kunnen we beginnen met het oplossen van dit probleem.

Oplossen van Stress

Het oplossen van stress lukt jou goed wanneer je dagelijks aan de slag met enkele oefeningen die wij onze cliënten uitleggen. Dit is noodzakelijk om te weten waar jouw valkuilen en blokkades zitten alvorens we overgaan tot een hypnotische trance methode.

Wanneer je weet dat jij je dagelijks programmeert tot datgene wat nu je doet, dus jouw gedrag, is het goed om te weten dat jij dit ook zelf kunt herprogrammeren. Hiermee kun je dus het gedrag wat je wel wenst programmeren zodat je daadwerkelijk veel minder stress gaat toelaten en ervaren.

Met onze unieke methode (2-stappenplan) gaan we met onze cliënten aan de slag om ze te laten veranderen, vanuit zichzelf. Deze methode wordt zeer gewaardeerd omdat ze hun hele leven lang deze technieken zelf kunnen toepassen zodat ze weer de ‘baas’ worden over zichzelf.

Wil je starten met oplossen van Stress ? Reserveer hier jouw persoonlijke sessies.

Voornaam:
Emailadres: