Zelfvertrouwen Vergroten

Zelfvertrouwen Vergroten

Zelfvertrouwen vergroten, hoe doe je dat ? Zelfvertrouwen is moeilijk meetbaar, het is een gevoel. Niemand kan zeggen hoeveel zelfvertrouwen iemand heeft. Althans uitdrukken in een getal kan niet. Je kunt wel zeggen dat je veel of weinig zelfvertrouwen hebt, maar het is niet meetbaar.

zelfvertrouwen vergroten

zelfvertrouwen vergroten

Geen zelfvertrouwen

Het probleem van zelfvertrouwen is dat jij het meest last hebt van weinig zelfvertrouwen. Je voelt als het ware dat je iets niet doet of uitstelt. Dat iets kan een actie zijn, of ergens op reageren. Je doet het niet omdat je bang bent. Maar waarvoor ben je bang, en nog belangrijker waar komt die angst vandaan?

Oorzaak van geen zelfvertrouwen

De oorzaak van het gebrek aan zelfvertrouwen ligt aan de ervaringen die je hebt meegemaakt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je iets raars (of stoms) hebt gezegd. Hiervoor schaam jij je en dat wil je niet nog een keer meemaken. Het kan ook zijn dat iets hebt gedaan waardoor er een hele vervelende situatie ontstond. Misschien is er wel ruzie door gekomen of heb je een enorm schaamtegevoel hiervoor ontwikkeld.

Hoe kun je snel zelfvertrouwen vergroten?

Dit alles kun je oplossen. Hoe? Je kunt werken aan je zelfvertrouwen door toch de actie te ondernemen. Door toch door te zetten en te vertellen wat je wil vertellen. Door toch te doen wat je moet doen. Hierdoor zul je merken dat het – achteraf – meevalt en je angst voor het grootste gedeelte onterecht was. Dus eigenlijk ben je vooraf bang voor de uitkomst, het resultaat van je actie en blijkt dat deze angst niet of niet helemaal uitkomt.

Door je positieve ervaringen te ruilen met de negatieve gedachten zul je merken dat je zelfvertrouwen enorm gaat groeien.

Samen zelfvertrouwen vergroten

Je hoeft het niet alleen te doen. Tot nu toe is het jou ook niet gelukt, daarom willen wij jou helpen. Met hypnose brengen wij jou in een vermogende staat en ervoor zorgen ervoor dat jouw zelfvertrouwen enorm gaat groeien. Je onbewuste heeft jou beschermd en ervoor gezorgd dat jij niet in actie kwam. Dit heeft niet ervoor gezorgd dat je nu resultaat boekt, en dat wil je graag. Daarom moet jouw onbewuste deel nieuwe opdrachten krijgen zodat jij wel in actie komt.

Reserveer je hypnosesessie en start met zelfvertrouwen vergroten.

 

Voornaam:
Emailadres: