Hypnotherapie Kosten

Hypnotherapie kosten

Hypnotherapie en de kosten voor hypnotherapie is een regelmatige discussie op het internet. De tarieven variëren sterk bij de verschillende hypnotherapeuten. De antwoorden waarom cliënten voor HypnoseSucces kiezen zijn duidelijk; zij hebben namelijk problemen en willen van deze issues af zijn, het liefste zo snel mogelijk. Het resultaat is wat telt ipv de pogingen en tijd die daarvoor nodig is. Via het verhaal over Picasso willen we onze zienswijze graag met je delen:

hypnotherapie kosten

hypnotherapie kosten

Picasso in het park

Picasso was aan het schilderen in het park toen een dame hem benaderde.

‘Oh Picasso, de grote Picasso staat hier te schilderen. Hij moet mijn schilderij maken, ik sta erop!’.

Picasso had geen trek in een discussie en stemde dus in om haar portret te tekenen. Na haar een kort moment te hebben bestudeerd gebruikte hij enkele streken van zijn penseel en was klaar met het portret.

Hij overhandigde haar het kunstwerk waarop zij enthousiast reageerde: ‘het is perfect!, jij hebt mij met 1 penseelstreek getekend, wonderbaarlijk. Hoeveel ben ik je verschuldigd?’ vroeg zij.

Picasso antwoordde: ‘5.000 dollars’

Daarop begon de dame van stand te stotteren en tegenstribbelen; ‘ja maar zoveel geld voor deze tekening?Je had er maar een paar minuten voor nodig.’

Waarop Picasso antwoordde: ‘nee hoor, om zo te kunnen tekenen heeft een leven geduurd’.

Nu zijn wij geen Picasso en vragen daarom geen 5.000 dollars. De investering om van je problemen af te komen dient men niet af te meten aan de tijd die daarvoor nodig is. Men dient te kijken naar het resultaat. Bij HypnoseSucces werken wij uitsluitend met gecertificeerde hypnotiseurs en boeken 95% succes. Om 100% garantie te krijgen raden we het 2-stappenplan aan. Mocht je binnen 12 maanden terugvallen in je ‘oude gedrag’ mag je alle hypnosesessies GRATIS overdoen, sterker nog; we gaan door totdat je tevreden bent!

 

Mogelijkheden Hypnose

Je hebt bij ons 2 keuzes om jouw problemen te verhelpen met hypnose

Reserveer hier je afspraak door een mail te sturen met daarin

  • het probleem dat je wilt verhelpen
  • voorkeursdatum (het liefste 3 dagen)
  • voorkeurstijdstip (ook 3 x)

Je ontvangt van ons zsm een bericht en bevestiging wanneer jouw hypnosesessie is ingepland.

 

Voornaam:
Emailadres: