Hypnotiseur

Hypnose werkt, ook voor jouw probleem.

Het is goed om te weten dat jij zonder inspanningen problemen kunt oplossen met hypnose. Hypnose zorgt ervoor dat jouw problemen oplossen en dan je ‘vrij’ kunt leven, zonder de spanningen en ergernissen die jij nu ervaart. Met slechts 2 hypnosesessies worden mentale problemen verwijderd en zul je versteld staan van het resultaat, terwijl jij niets doet.

Erkende hypnotiseurs

bij Hypnosesucces werken we met uitsluitend gecertificeerde hypnotiseurs. Dit doen wij om jou de beste garantie te geven van deskundige hulp bij jouw problemen. Alleen op die manier geloven wij in resultaat.

Gecertificeerd Hypnotiseur

Gecertificeerd Hypnotiseur

Wij doen Hypnose en NLP; we brengen je in een heerlijke, ontspannen en diepe trance. Dit doen we volgens een bewezen stappenplan waarbij 98% van alle cliënten onder hypnose gaat.  Je hoort alles en maakt alles mee, en zodra je ‘onder hypnose’ bent kunnen we communiceren met je onbewuste deel van je brein. Dat doen we omdat hier jouw gewoontes en gedrag zijn geplaatst.

 

GEDACHTEN -> GEDRAG -> RESULTAAT

Jouw gedrag wordt gevormd door emotionele beslissingen vanuit gedachten. De gedachten komen voort uit je onbewuste deel van jouw brein. Doordat we communiceren met je onbewuste deel van je brein kunnen we je snel helpen om van je slechte gewoontes af te komen. In feite gaan wij het onbewuste deel opnieuw ‘programmeren’ zoals jij het wenst. Hierdoor krijg je het gewenste resultaat, denk aan:

stoppen met roken

NLP certificering

NLP certificering

afvallen

– eetstoornissen oplossen

– stoppen met snoepen

stoppen met nagelbijten

– oorsuizen (tinnitus)

Ook vrees en angsten worden zo snel verholpen; denk aan:

– pleinvrees

– hoogtevrees

– examenvrees

– claustrofobie

– verlatingsangst

angst voor de angst 

Hypnose is ook ideaal voor mensen met een negatief zelfbeeld. Ken je iemand met negatieve gevoelens of weinig zelfvertrouwen? Dan is het goed om te weten dat Hypnose hier vaak de sleutel tot succes is. Wanneer je de problemen wilt oplossen reserveer je jouw persoonlijke hypnosesessie voor:

zelfvertrouwen vergroten

– meer zelfvertrouwen

– assertiviteit 

Relatieproblemen – Huwelijksproblemen

Er speciale aandacht voor relatieproblemen of huwelijksproblemen. Indien je moeite hebt met jouw huidige relatie is het goed om gebruik te maken van hypnose zodat je snel en effectief kunt werken aan een goede relatie. Ruzies, verdenkingen of slechte gevoelens tijdens het samenzijn met jouw partner hebben vaak een emotionele reden. Hypnose helpt en werkt hierbij zeer snel.

Liefdesverdriet – Je Ex terug

Het is heel vervelend als je relatie is verbroken. Niemand begrijpt je en het enige wat je nog doet is alleen maar aan je ex denken. Je zoekt hem/haar op via Facebook en loopt ‘ toevallig ‘ langs het bedrijf waar hij werkt. Dit alles zorgt ervoor dat je niet ‘vrij’ bent, letterlijk en figuurlijk. Een nieuwe relatie zal niet gebeuren omdat je hart en hoofd nog vol zit van je ex. Hypnose werkt super bij het verwerken van liefdesverdriet, zorgt voor meer zelfvertrouwen zodat jij weer vol vertrouwen de toekomst in kunt kijken en met succes een – nieuwe – relatie kunt opbouwen.

Werkwijze

Wij werken volgens een 2-stappenplan, dit betekent dat we 2 gesprekken / sessies inplannen om te werken aan je vraagstuk. Beide keren ga je ‘onder hypnose’. De eerste keer gaan we het probleem aanpakken en het gewenste resultaat verankeren in je brein. De tweede sessie vind ongeveer 7 tot 10 dagen later plaats. Je zult merken dat je de tweede keer nog ‘dieper’ onder hypnose gaat en dat je nog meer zult genieten van de ontspanning die hypnose met zich meebrengt.  hypnose garantie

GARANTIE

Wij geven 12 maanden garantie ! Dit betekent dat je een volledig jaar recht hebt op kosteloze sessies mocht het probleem zich weer voordoen. Dit doen we omdat we uitsluitend tevreden cliënten willen hebben. Dus mocht jij, hoe ondenkbaar dan ook, bijvoorbeeld binnen 1 jaar weer starten met roken om dezelfde reden, nadat je bij ons de hypnosesessies voor roken hebt gedaan, mag je GRATIS de sessie nogmaals doen.

Kom in actie, blijf niet langer ‘tobben’, klik hier voor jouw persoonlijke hypnosesessie en los jouw problemen op

 

Voornaam:
Emailadres: