Liefde Vinden

Liefde Vinden

De liefde vinden is niet moeilijk, voor anderen. Waarom heb jij nog geen partner gevonden? Hoe komt het dat jij nog geen liefdes partner in jouw leven hebt gevonden? Waarschijnlijk heb je in het verleden wel al een partner gehad, maakt niet uit voor hoe lang. Nu ben je alleen en op zoek naar een partner, naar warmte en liefde in jouw leven.

Liefde vinden met hypnotherapie

De liefde vinden met hypnotherapie is een manier die zeer effectief is. Met hypnotherapie gaat het vinden van een nieuwe partner zeer snel en is daarom zeer succesvol. Het gaat erom om ‘oude partronen’ en ‘oude gewoontes’ te veranderen in nieuwe gewoontes en nieuwe patronen. Op deze manier kun je wel genieten en gelukkig zijn.

liefde vinden

liefde vinden

Waarom hypnotherapie om liefde te vinden?

Hypnotherapie is een manier om blokkades op te heffen. Deze blokkades weerhouden jou om gelukkig te zijn. Je brein beschermt jou, dat is zijn taak. En aangezien er geen gevaar dreigt in jouw huidige situatie is deze situatie ‘veilig’ , voor jouw brein. Jij bent de meester van jouw brein en hebt ergens, een keer deze opdracht gegeven aan jouw brein. De opdracht op jou te beschermen, bijvoorbeeld tegen verdriet. Liefdesverdriet. Het brein voert deze opdracht voor jou uit, zo goed mogelijk. Daarom komen er twijfels en angsten naar boven op het moment dat je een persoon ziet waartoe jij je voelt aangetrokken. Het brein heeft dan een conflict. Een conflict met het bewuste en onbewuste deel. Dat levert spanningen op en deze spanningen zorgen voor onzekerheid (intern) en eventueel ook externe reacties (zweet, blozen).

Iedereen kan de liefde vinden

Door Hypnosetherapie te gebruiken kan iedereen de liefde vinden. Met hypnose wordt jouw brein opnieuw geprogrammeerd zoals jij dat wenst. Tenslotte gaat het om jouw leven, en jij wilt toch gelukkig zijn!

Reserveer hier je afspraak voor hypnotherapie

 

Voornaam:
Emailadres: