Liefdesverdriet Verwerken Mannen

 

Liefdesverdriet Verwerken Mannen

Liefdesverdriet verwerken voor mannen, hoe doe je dat eigenlijk als man? We worden tenslotte – meestal – opgevoed om geen of weinig emoties te tonen als man, dus wat moet je dan doen als je liefdesverdriet hebt ? Deze tips helpen jou om – als man – je liefdesverdriet te verwerken, snel en eenvoudig.

Liefdesverdriet Verwerken Mannen

Liefdesverdriet Verwerken Mannen

Mannen en Liefdesverdriet

Mannen en Liefdesverdriet, een apart verhaal zeg maar want mannen moet stoer zijn en daar hoort liefdesverdriet natuurlijk niet bij, of toch wel ? Natuurlijk wel! Mannen hebben ook gevoelens en mogen best last hebben van emoties bij liefdesverdriet, waarom niet ? De vraag is echter; hoe ga om met deze liefdesverdriet en hoe verwerk je de liefdesverdriet als man?

Verwerken Liefdesverdriet Mannen

Er zijn veel manieren mogelijk hoe mannen hun liefdesverdriet verwerken. Zo kan werk een oplossing zijn, dus veel overuren maken waardoor de baas weer blij is maar ons lijkt dat niet de beste oplossing, daar later meer over. Fanatiek gaan sporten is ook een veelgehoorde ‘oplossing’. Onder het motto: we zijn weer beschikbaar voor de ‘markt’ en daarom moeten we weer werken aan ons lichaam voor aandacht, dus gaan we weer fanatiek aan de slag met gewichten in de sportschool. Dit kan een leuke manier zijn om weer in contact te komen met andere mensen, en eventuele nieuwe partners, maar het oplossen en verwerken van liefdesverdriet doe je zo niet.

Hoe Verwerken Mannen Liefdesverdriet

Nu je de bekende manieren kent van het verwerken van liefdesverdriet voor mannen staan mannen – gelukkig – ook steeds meer open voor alternatieve manieren voor het oplossen van problemen, zoals liefdesverdriet. Hypnose is zo’n manier die vaak als ‘zweverig’ wordt gezien en niet geschikt is voor echte mannen, of toch wel?

Natuurlijk wel! Indien je relatie is verbroken en als het ook nog eens tegen je zin in is verbroken doet dat echt wel wat met jouw gevoelens. Het is onzin om een bewezen goede methode, zoals Hypnose is, naast je neer te leggen want je doet jezelf te kort. Tenslotte heb je last van deze negatieve gevoelens en nare gedachten weet je niet direct een oplossing. Daarbij ben je niet jezelf momenteel want de breuk heb je anders ervaren en alle hoop is nu weg.

Liefdesverdriet en zelfvertrouwen

Ook je zelfvertrouwen heeft een behoorlijke deuk opgelopen en dat kun je niet met sporten alleen snel oplossen. Hypnose kan jou helpen, snel en simpel door met een slechts een paar hypnosesessies het probleem liefdesverdriet op te lossen. Je gedachten moeten namelijk eerst veranderen wil jij jouw gedrag laten veranderen want je gedachten sturen jouw gedrag. En zeg nu zelf; jij wilt je toch weer goed voelen en dit gevoel van liefdesverdriet oplossen en verwerken. Nou dan ! Maak een afspraak met Rob en ga je liefdesverdriet verwerken, snel en eenvoudig met Hypnose.

Voornaam:
Emailadres: