Wat Te Doen Bij Liefdesverdriet ?

 

Wat te doen bij Liefdesverdriet ?

Liefdesverdriet is een proces van je emoties om je pijn te verwerken. Wanneer je relatie – meestal tegen je zin – is verbroken en je hebt liefdesverdriet ga je een hele nare periode door. Daarbij kan je gedrag vertonen die niet normaal is voor jou en omgeving. In dit artikel leg ik uit wat je kunt doen om liefdesverdriet te verwerken en je weer goed zult voelen.

Wat Te Doen Bij Liefdesverdriet

Wat Te Doen Bij Liefdesverdriet

Liefdesverdriet Verwerken

Vaak zijn de mensen die liefdesverdriet hebben behoorlijk depressief. Ze zijn in de steek gelaten of hebben in elk geval niet het gewenste resultaat van de liefde gekregen die ze verwachten.

Zo is het goed mogelijk dat je partner al in een verdere fase zit terwijl jij nog vecht voor je relatie en zijn liefde. Doordat jullie op een verschillend niveau denken over de relatie is er geen connectie meer en – meestal – voelen beiden partners dat. Diegene die niet wil verliezen, en dus wanhopige pogingen doet om de liefde in stand te houden, is altijd diegene die verliest.

Het verwerken van je liefdesverdriet is daarom een zware opgave met stevige emotionele buien. Ook je gedrag is anders en kan zelfs buiten proportie zijn. In afwachting op zijn reactie of proberen hem telkens ‘toevallig’ tegen te komen zijn veel voorkomende situaties van mensen die de wanhoop nabij zijn.

Liefdesverdriet Verwerken Tips

Afleiding kan een goede manier zijn om je liefdesverdriet te verwerken. Het probleem is wel dat wanneer je hem dan weer tegenkomt, en dat is meestal onverwachts en dus ben je NIET voorbereidt, is er weer die spanning in combinatie met emoties. Dat is geen goed vooruitzicht en daarom stellen we voor dat je de zaak anders gaat aanpakken en jouw emoties onder controle gaat krijgen zodat je weer goed gaat voelen en sterk bent bij een nieuwe ontmoeting.

Liefdesverdriet en Hypnose

Hypnose staat bekend om zijn rustgevende werking waarbij emoties een vrije doorgang krijgen. In onze hypnose praktijk in Weert (Limburg) komen veel mensen die hun gedachten willen veranderen omdat dit hun leven nadeling beïnvloed. Ook mensen met liefdesverdriet weten de weg naar onze hypnose praktijk te vinden, vrouwen en mannen.

Doordat je Hypnose toepast ga je namelijk rustiger worden, je emoties worden bevrijd zodat je weer ruimte krijgt voor andere gevoelens en – op termijn – weer openstaat voor nieuwe contacten. Dit is belangrijk want zolang als jouw hart vol zit van hem en je emoties jouw gedrag blijven bepalen zul je geen nieuwe partner toelaten, terwijl je dit wel verdient.

Maak daarom nu een afspraak met onze hypnotiseur en ervaar zelf hoe het is om je liefdesverdriet te werken en een nieuw vrolijk leven tegemoet te zien.

Klik hier voor het maken een afspraak.

Voornaam:
Emailadres: