Mentale Dieetplan

Mentale Dieetplan

Mentale Dieetplan wordt ook wel Afvallen met Hypnose genoemd. Afvallen door het brein te programmeren zonder gebruik te maken van een dieet of sporten. Het ‘mentale dieetplan’ krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht op internet. Het lijkt nieuw maar dat is het niet. Het Mentale Dieetplan is gebaseerd op NLP-technieken. NLP en Hypnose zijn zeer sterk met elkaar verbonden, eigenlijk kun je ze niet los van elkaar zien.

Afvallen Zonder Dieet

Afvallen zonder dieet lijkt een utopie, een sprookje maar dat is het niet. Het volgende klinkt misschien raar maar je weet dat ik gelijk heb. Je bent ook dikker en zwaarder geworden zonder dieet! Je bent zo geworden omdat je ongezond of te veel voedsel en drinken hebt genomen. Nu je dit weet ligt de oplossing ook voor de hand; afvallen met hypnose.

 

afvallen met hypnose

afvallen met hypnose

Afvallen met Hypnose

Afvallen met hypnose is zowel een gemakkelijke als een effectieve manier om snel af te vallen. Je hoeft niet naar de dure sportschool of dure dieetplannen te kopen. Door gebruik te maken van hypnosetherapie (ook wel hypnotherapie genoemd) kun je snel en gemakkelijk afslanken. Het werkt namelijk als volgt: je huidige eetpatronen zijn opgeslagen in je onbewuste deel van je brein. Aangezien je onbewuste brein groter, of in elk geval sterker, is dan je bewuste deel van je brein zal het onbewust ALTIJD winnen.

Afvallen met Dieet

Misschien heb ook jij wel eens dieet geprobeerd om af te vallen? Ja? En wat gebeurde er toen? Je ging vol goede moed starten, je maakte afspraken met jezelf en je omgeving (partner) en ging bewust anders eten, drinken en koken. Geen gesnoep meer zoals chips of koekjes bij de koffie. Nee, niks daarvan. De bedoeling was om snel 10 kilo af te vallen, bijvoorbeeld. Maar je lichaam begon tegen te werken, je merkte dat het lichaam snakte naar toch dat ene koekje bij de koffie of bakje chips bij de aflevering van CSI. Uiteindelijk is de verleiding te groot en ben je gezwicht voor het eten.

Resultaat

Het resultaat was bedroevend; in plaats van een paar kilo af te vallen ben je een paar kilo bijgekomen. En voel je nog slechter want je hebt het dieet niet volgemaakt. Dit bekende jo-jo effect hebben zeer veel mensen, geloof me. En het kan haast niet anders, dus voel je maar niet schuldig. Indien jij daadwerkelijk wilt afvallen en wilt werken aan je lichaam zijn er andere manieren om wel succes te hebben.

Wat zij niet vertellen

Om daadwerkelijk af te vallen is het belangrijk om te weten waarom je ergens mee start. Nu hoor ik je zeggen; om slanker te zijn, of om fitter te worden. Maar dat is niet genoeg! Je moet duidelijker zijn in je opdrachten naar je brein, zeg maar je onbewuste. Je dient het onbewuste duidelijk te maken wat jij wil, dus niet wat jij NIET WILT.

Doordat je de ‘verkeerde’ focus hebt geef je verkeerde signalen door aan je lichaam. Jouw focus tot nu toe was; niet aankomen of niet snoepen of niet meer eten. Je kunt dit beter veranderen door andere signalen en opdrachten te geven aan je lichaam. Bijvoorbeeld door te richten op je streefgewicht en vorm van je gewenste lichaam. Doe je dat op de juiste manier dan gaat jouw lichaam veranderen. Dit komt omdat jouw lichaam dan niet meer het eten als verleiding ziet maar als bedreiging. En zoals je weet zorgt jouw lichaam er voor dat het zich beschermd tegen elke vorm van bedreiging.

Afvallen met hulp

Om snel af te vallen en resultaat te boeken adviseren wij je om een coach te zoeken. Iemand die ervaring heeft met het herprogrammeren van het onbewuste. Indien dit op de juiste manier gebeurd zul jij weer goed voelen in je ‘nieuwe lichaam’. Een gecertificeerde hypnotiseur kan jou helpen om goed, gezond en veilig af te vallen en te komen aan je streefgewicht. Daarbij is de investering van een paar hypnosesessies klein in vergelijking met dieetprogramma’s en aankopen van andere eten. Om over afslankpillen maar te zwijgen.

Start met afvallen en start het Mentale Dieetplan

 

Voornaam:
Emailadres: