Onder Hypnose Gaan

Onder Hypnose Gaan, hoe werkt dat ?

Onder Hypnose gaan is vaak verkeerd uitgelegd. In dit artikel proberen we uit te leggen wat is hypnose, hoe werkt hypnose en wat er gebeurt als je ‘onder hypnose gaat‘.

Wat is hypnose?

Hypnose is een vorm van focus met daaraan gekoppeld een ontspannende vorm. Het lichaam is ontspannen, eigenlijk zeer ontspannen. Hoe meer jij je kunt ontspannen tijdens de hypnose, hoe dieper je onder hypnose bent en hoe beter de hypnose sessie zal verlopen. Het beste resultaat wordt dan ook behaald als de cliënt zeer relaxed en ontspannen is.

Tevens is er ook een sterke focus. Deze focus is gericht op de stem van de hypnotiseur. Een goede hypnotiseur zal jou met zijn stem begeleiden. Het doel van het verhaal is om jou steeds dieper in trance te brengen zodat je steeds beter kunt ontspannen. Zodra jij volledig ontspannen bent kun jij je veel beter focussen op de stem.

onder hypnose gaan

onder hypnose gaan

Hoe dieper de ontspanning, hoe beter de focus.

Onder hypnose gaan, misverstanden

Er zijn nogal misverstanden over ‘onder hypnose gaan’. Dit komt vooral door het gebruik van showhypnose. De meeste kennen Rasti Rostelli wel als showhypnotiseur. Hij heeft hypnose bekent gemaakt in Nederland en België. Op zich prima natuurlijk, maar hypnose kan veel meer.

Tijdens een hypnosessie zul je alles exact horen wat de hypnotiseur tegen jou verteld. Alle woorden zullen precies hoorbaar zijn. Je zult ook merken dat hij gebruikt maakt van versnellingen en vertragingen in de zinnen en dat sommige woorden harder, en dan weer eens zachter, worden uitgesproken. Dit alles zorgt ervoor dat jij steeds meer kunt ontspannen en dieper onder hypnose gaat.

Onder hypnose gaan en controle

Terwijl jij onder hypnose gaat ben jij volledig onder controle van de situatie. Dit betekent dat je dus alles hoort en meemaakt. En toch verandert er op onbewust niveau veel. Dit komt doordat de hypnotiseur diverse hypnosetechnieken zoals Ericksoniaase hypnose toepast. Deze vorm van hypnose is te vergelijken met hypnose door taalgebruik zo toe te passen dat jij – onbewust – onder hypnose gaat.

Ben jij klaar om ‘onder hypnose’ te gaan en een nieuw begin te maken waarin jouw geluk en nieuwe leven op jouw wacht ?  Hypnose kan ook voor jou de oplossing zijn. Reserveer een afspraak en start met onder hypnose gaan.

Voornaam:
Emailadres: