Oorsuizen Stress

Oorsuizen Stress

Stress is een belangrijke bron bij oorsuizen en wanneer jij af wil komen van oorsuizen is het goed om te weten dat stress vaak een oorzaak is van een verhoogde bloeddruk. Het samentrekken van bloedvaten kan zorgen voor een enorme druk op de oren. Een andere oorzaak van oorsuizen kan het snelle afvallen van lichaamsgewicht zijn, mede veroorzaakt door stress.

Oorsuizen Stress

Oorsuizen Stress

Oorsuizen Oorzaken

Nu je de meest genoemde oorzaken van oorsuizen kent weet je in elk geval dat het veel meer voorkomt dan bekend is. Oorsuizen (ook wel Tinnitus genoemd) komt zowel bij mannen als vrouwen voor in verschillende vormen. Zo kan het zijn dat een zachte, continue ruis is tot zelfs een oorverdovend lawaai alsof naast jou een sirene staat te loeien, 24×7 uren….

Oorsuizen Duizelig

Veel mensen storen zich hier gigantisch aan en slapen daardoor ook slecht. Dit zorgt voor enorme spanning en duizeligheid, iets dat niet handig is. Het is een vicieuze cirkel waar jij dan ook niet zelf gaat uitkomen indien je niet concrete stappen gaat maken. Een oorarts kan je slechts sporadisch helpen omdat er meestal geen lichamelijke oorzaak is van het oorsuizen.

Oorsuizen Verminderen

Het lukt om oorsuizen te verminderen door minder stress te hebben. Dat is waarschijnlijk een antwoord waarop je niet staat te wachten want indien jij stress ervaart zal dit niet vanzelf weg gaan. Daarom is het belangrijk om te weten wat de oorzaak is zodat je ook daadwerkelijk het oorsuizen kunt aanpakken.

Oorsuizen en Hypnose

Hypnose werkt als een heerlijke ontspannende oefening waarbij je de stress helemaal los kunt laten, zo hebben onze cliënten al ervaren. Wanneer je dan ontspannen bent zul je ook merken dat jouw oorsuizen minder gaat worden en jouw hartslag en ademhaling rustiger wordt. Door Hypnose toe te passen zul je ontspannen en jouw oorsuizen oplossen omdat de stress minder wordt of zelfs gaat verdwijnen.

 

Voornaam:
Emailadres: