Problemen oplossen

Problemen oplossen met Hypnose

Hypnose is geen wondermiddel, al lijkt het daar wel op voor veel mensen. Dit komt omdat hypnose zeer sterk en effectief werkt als oplossing voor veel problemen. Vaak komen mensen in onze praktijk die al jaren hetzelfde probleem hebben en geen oplossing kennen.

Ze hebben alles al geprobeerd;
– acupunctuur
– therapie
– geneesmiddelen
– praatgroepen

Problemen Oplossen

Problemen Oplossen

Waarom werkt hypnose zo goed ?

Hypnose werkt zo goed omdat het contact maakt met het sterkste deel van het brein: het onbewuste deel van het brein. Hier zit het ‘sturende’ deel van de hersenen. In het onbewuste deel worden de beslissingen genomen. Dus ook elk resultaat komt in oorsprong uit het onbewuste. Daarom zullen beslissingen op bewust niveau nooit slagen. Althans niet op korte termijn.
Er zal een conflict ontstaan tussen jouw handelen en jouw denken. Hierbij zal het denken ALTIJD winnen en jouw impulsen geven om terug te gaan naar het oude denken en oude gedragspatronen.

Hypnose werkt

Hypnose werkt, bij 95-98% van alle mensen. Dus ook bij jou! Of het probleem nu stoppen met roken is of 10 kilo afvallen, het kan slagen door hypnose te gebruiken. In onze praktijk hebben we genoeg voorbeelden gezien waarbij clienten ons hebben laten weten hoe succesvol deze aanpak is.

Wat doet hypnose?

Zoals gezegd is hypnose communiceren met het onbewuste deel van je brein. We geven tijdens de hypnosesessie jouw brein de opdracht op een nieuw programma te maken zodat jouw gewenste resultaat zal verschijnen.

Voorbeeld:

Tijdens een hypnosesessie voor afvallen zullen wij jouw onbewuste deel opdragen om een nieuw programma te maken over eten, drinken en bewegen. Wij gaan niet vertellen dat je vanaf vandaag 3 x per week een uur gaat sporten en voortaan alleen maar gezonde voeding en mineraalwater gaat drinken. Wat we wel doen: jouw onbewuste opdragen om een nieuw programma te maken zodat jij anders gaat nadenken over eten, drinken en sporten. Indien hier uitkomt dat jij voortaan gaat sporten in de sportschool is dat prima, maar gaan vast gegeven.

Jouw onbewuste ‘stuurt’ jouw gedachten en gedrag nu ook en weerhoudt je van het gewenste succes. Datzelfde deel van jouw brein kan dus ook anders ‘sturen’ en daar richten wij ons op.

Voornaam:
Emailadres: