Ik vind een meid leuk

Ik vind een meid leuk

Stel je voor dat jij een meid leuk vind en te verlegen bent om haar de dingen te vragen die je haar eigenlijk zou willen vragen. Hoe komt het dat je bang bent en zo angstig als het om haar gaat, zij die jij zo leuk vind ?

Ik vind een meid leuk

Ik vind een meid leuk

Ik vind een meid leuk – spanning

Heel veel jongens, en mannen, hebben spanning en zijn angstig als ze een meid iets willen vragen of willen zeggen. Want, tja, stel je voor dat ze ‘nee’ zegt op mijn vraag. En dan maakt het nu nog even niets uit wat die vraag is. Bijvoorbeeld; jij kent een leuke meid en al een ruime tijd praten jullie met elkaar maar eigenlijk zijn jullie nog nooit alleen geweest. Er waren altijd wel vrienden bij in de buurt. Nu wil je dolgraag een keer met haar alleen zijn om te kijken of het iets kan worden tussen jullie twee. Maar hoe doe je dat, en stel je voor dat  zij…..

Bang voor afwijzing

Elke jongen, en man, kent dat gevoel; bang zijn voor de afwijzing. Een blauwtje lopen heet dat dan. Je vraagt een meid die je leuk vind om iets te gaan drinken, naar de bioscoop te gaan of wat dan ook en er is een stemmetje in jouw hoofd dat dan zegt; niet doen ! Je gaat af ! Ze zegt nee ! Dus twijfel je of je eigenlijk haar wel wil vragen en dat is raar want je vind haar zo leuk (en lief ?) Hoe pak je dat dan aan? De beste manier is: gewoon doen, euh, wat ? Ja, gewoon doen en let erop dat je het doet waar je enigszins met haar alleen bent zodat je haar rustig kunt vragen naar de date.

Bang zijn en hypnose

Wil je meer zelfvertrouwen opbouwen om ervoor te zorgen dat je niet meer bang bent om deze leuke meid te vragen is het goed om te weten dat hypnose jou kan helpen. Met hypnose ga je namelijk de situatie ‘oefenen’ in jouw hoofd zodat je exact weet hoe, waar en wanneer je haar gaat vragen. Doordat je deze situatie al zo vaak hebt geoefend voel jij je veel sterker en dat straal je dan ook uit. Dit zorgt er mede voor dat zij nog meer naar jou toe wordt aangetrokken.Hypnose kan jou dus helpen om die leuke meid te vragen.

Voornaam:
Emailadres: