Liefdesverdriet Verwerken

Liefdesverdriet Verwerken

Op mijn vorige artikel over liefdesverdriet zijn veel vragen gekomen. Met name over het verwerken van liefdesverdriet en hoe je het beste liefdesverdriet kunt verwerken. In dit artikel leg uit wat het probleem is en hoe jij dit kunt oplossen met hypnose.

Liefdesverdriet Verwerken

Liefdesverdriet Verwerken

Liefdesverdriet

Vaak is het ‘probleem’ bij liefdesverdriet dat jij diegene bent die is gedumpt door de andere. Jouw partner heeft de relatie verbroken en dat voelt niet goed dat jij niet ‘ in controle ‘ was. Nu maakt het vaak nog niets uit of de relatie fout was of niet. Want in de meeste gevallen was de relatie al niet al te best, wees eerlijk. In vergelijking met andere vriendinnen was jouw relatie minder maar toch wilde je ervoor vechten. Nou dat vechten gebeurde dan ook wel 🙂

Liefde en communicatie

In elke relatie is communicatie belangrijk, dus ook in een liefdesrelatie en dat is vaak de oorzaak van alle problemen. In het begin was alle goed en kon je goed met elkaar vinden. Jullie vonden elkaar leuk en de ‘mindere dingen’ vielen gewoon minder op of stoorde je niet. Dat was bij hem ook zo, jullie verschilde wel van elkaar maar er was een aantrekkingskracht die niet te noemen is. Daarbij is sex ook vaak belangrijk in een relatie en die – was – ook goed. Maar daar hebben we het een ander keer over ….

Beste manier om Liefdesverdriet te verwerken

Er zijn verschillende manieren om liefdesverdriet te verwerken, de oplossing verschilt per persoon. Zo zijn er die meteen aan een nieuwe relatie beginnen, niet voor de liefde maar om het te verwerken. Of diegene die zich terug trekken en een eenzame ‘opsluiting’ prefereren….

De beste manier is in elk geval om je gedachten te veranderen en hem te vergeten of om hem te herinneren als een positieve ervaring. Want een ervaring is iets dat je hebt meegemaakt, iets dat is geweest in het verleden. Door er positief op terug te kijken lukt het om de breuk een ‘plaats’ te geven en ervan te leren, positief natuurlijk.

Andere gedachten zorgt voor ander gedrag, ander gedrag zorgt voor ander resultaat, jouw gewenste resultaat.

Hypnose helpt jou bij liefdesverdriet verwerken.

 

Voornaam:
Emailadres: