Ongelukkig in Relatie

Ongelukkig in Relatie

Ben jij ongelukkig in jouw relatie? Dat is echt zonde want er is een moment geweest waarbij jij het gevoel van oppergeluk te hebben in jouw relatie. En jij verdient het om gelukkig te zijn in een relatie. Wil jij deze relatie redden en gelukkig zijn in deze relatie? In dit artikel leg ik uit hoe jij gelukkig kunt worden met jouw huidige partner in plaats van ongelukkig in relatie te blijven.

Ongelukkig in Relatie

Ongelukkig in Relatie

Ongelukkig in relatie blijven

Heel veel mensen zijn bang om te verliezen, dat kan ook het verliezen van een relatie zijn. Ik begrijp die angst want het is nooit leuk om te verliezen. Daarbij hebben jullie ook al veel samen opgebouwd en waren er ook tijden van voorspoed en veel geluk in jullie relatie. Maar ongelukkig blijven in een relatie is vaak het geven van reden om een relatie te laten mislukken. Je straalt het bewust – danwel onbewust – uit dat je ongelukkig bent in de relatie. En als dat blijft voortduren en het wordt niet opgelost zal jouw partner zich ook machteloos vinden. Wanneer je dit leest weet je ook dat je actie moet ondernemen om weer gelukkig te worden in deze relatie.

Gelukkig worden in jouw relatie

Opnieuw gelukkig worden in deze relatie is vooraf moeilijk in te schatten en het zou belachelijk zijn als ik hier zou schrijven dat iedereen, dus ook jij, weer gelukkig kan worden in deze relatie. Wel kan ik je vertellen dat er oefeningen zijn die je kunt doen om weer gelukkig te worden en de moeite waard zijn om te proberen, indien je nog van jouw partner houdt en je relatie wilt redden.

Hypnose en N.L.P. wordt gebruikt om gedachten te veranderen zodat je een ander gedrag gaat gebruiken. Dit gedrag zorgt voor een ander resultaat, jouw gewenste resultaat. Wanneer je jouw relatie wilt redden zijn deze oefeningen te gebruiken. Ik kan je helpen bij het uitleggen van de oefeningen. Stuur mij een mail en ik neem zsm contact op zodat we een afspraak kunnen inplannen. Je zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk het is om weer gelukkig te worden in je relatie.

Voornaam:
Emailadres: