Relatie Redden Tips

Relatie redden tips

Indien jij jouw, of beter gezegd jullie, relatie wilt redden lees dan dit artikel. Ik geef je de beste tip hoe jij de  relatie kunt redden. Let op; het is een simpele methode maar niet eenvoudig. Ik bedoel maar te zeggen; het is niet gemakkelijk om het constant uit te voeren, het vergt enige discipline voordat je jouw eigen hebt gemaakt.

Relatie Redden Tips

Relatie Redden Tips

Relatie redden

Eerst is het belangrijk om te zeker te weten of jij de relatie wilt redden, anders heeft dit artikel lezen geen zin. Indien ja; let’s go ! Vaak, te vaak, wordt een relatie begonnen in de jeugdige naïviteit gecombineerd met verliefdheid. Alles wat hij (of zij, maar voor nu is voortaan alles hij) deed was leuk en de minder leuke dingen vielen niet zoveel op of kregen minder aandacht van jou. Nu lijkt het wel de omgekeerde wereld; je moet zoeken naar leuke dingen van hem en de minder leuke dingen zie je dagelijks, right in your face. Je wordt er gek van ! Telkens weer dat onnozele gedrag van hem en het maakt niet uit hoe vaak je het hem hebt verteld; het lukt maar niet om hem dat duidelijk te maken. (ik ga er hier van uit dat je het hem verteld, mocht dat niet het geval zijn start dan hiermee).

Venus – Mars

Het lijkt wel alsof jullie een andere taal spreken, hij komt van Mars en jij van Venus ? De communicatie verloopt daardoor zeer stroef want je gaat op steeds meer slechte eigenschappen van hem letten en plotseling merk je dat gevoelens anders zijn geworden. Je bent niet meer verliefd, of toch wel ?

Indien je de relatie wilt redden is communicatie het allerbelangrijkste. Je zult moeten kunnen praten zodat jullie elkaar goed begrijpen. En achter het probleem zit meestal nog een probleem. Juist dat achterliggende probleem zorgt voor storing – ruis in de communicatie. Jouw woorden worden niet meer ontvangen zoals je dat graag wil en daardoor raak je gefrustreerd. Helemaal als hij vind dat je alleen maar ‘zeurt’. Je moet eerst met hem op 1 lijn zitten, zeg maar dezelfde frequentie.

Relatie redden en hypnose

Hypnose kan jou de rust brengen die je nodig hebt om de zaken overzichtelijk te maken. Om te zien waar je nu staat en belangrijker; hoe jouw toekomst eruit gaat zien. Waarschijnlijk heb je dat beeld niet en daarom ‘slaat niets aan’ en maakt het niets uit wat je doet. Je zult eerst jouw geest tot rust moeten laten komen, dan kun je beter gaan communiceren en zul je zien dat je wel tot hem doordringt.

Voornaam:
Emailadres: