Relatiecrisis

Relatiecrisis

Relatiecrisis komt vaker voor dan je denkt, je bent niet de enige met een relatiecrisis. Nu gaat het erom hoe jij uit deze relatiecrisis komt. Om daar een oplossing voor te hebben schrijf ik dit artikel om uit te leggen hoe N.L.P. en hypnose jou kunnen helpen bij een relatiecrisis.

Relatiecrisis

Relatiecrisis

Relatiecrisis, hoe komt dat ?

Hoe komt het dat jij een relatiecrisis hebt, is het de eerste keer of zijn er vaker relatiecrisissen geweest de laatste tijd. Het is belangrijk om te weten wat de oorzaak is voor elke crisis, dus ook in jouw relatie. Vaak denken mensen te weten wat het probleem, de oorzaak is, en net zo vaak komen wij erachter dat er een ander probleem is van de crisis. Ben je er nog? Juist, dit is verwarrend en als je dit leest weet je ook dat je actie moet ondernemen om de relatiecrisis op te lossen. Dat doe je dus door op zoek te gaan naar de oorzaak, en die ligt dus vaak dieper dan je denkt.

Relatiecrisis oplossen

Het oplossen van een relatiecrisis begint met het vinden van de echte oorzaak. Meestal komt dat duidelijk in beeld indien je volledig tot rust bent en in jouw meest relaxte situatie bevind. Gelet op de huidige spanningen in je relatie is dat haast onmogelijk, zou je denken. Hypnose is daarom zo mooi om te gebruiken want het zorgt ervoor dat jij je volledig kunt ontspannen. Zo zeer ontspannen dat er geen weerstand, bewust en onbewust, meer is. Alleen dan komt het echte probleem naar ‘boven’. Nu we weten wat het probleem is kunnen we een oplossing gaan zoeken. Dit doen we dan in overleg met jou. Daarom is het belangrijk om een afspraak te maken zodat we kunnen werken aan het probleem en de oplossing voor jouw relatiecrisis.

 

Voornaam:
Emailadres: