Relatietherapie

Relatietherapie

Relatietherapie is gelukkig steeds bekender aan het worden en de mogelijkheden om te werken aan je relatie zijn ook groter. Op zoek gaan een oplossing in een relatie wordt – gelukkig – steeds vaker geaccepteerd door je omgeving omdat het belangrijk is. Niets is zo vervelend dan in een relatie te zijn en ongelukkig te wezen. In dit artikel leg ik uit hoe mijn methode jou kan helpen bij het redden van je relatie of hoe je een goede keuze kunt maken zonder de relatie.

Relatietherapie

Relatietherapie

Relatietherapie, wat is het ?

Relatietherapie kan op verschillende manieren worden uitgelegd en toegepast. In onze praktijk gaat het erom dat in eerste instantie 1 van de partners (vaak is dat de vrouw) contact opneemt en een afspraak inplant. Zij wil dan graag weten welke mogelijkheden er zijn om te werken aan de relatie of hoe ze een goede keuze kan maken. Nu jij dit leest wil jij ook meer weten en in actie komen.

Relatietherapie vorm

In deze vorm volgt er een kennismakingsgesprek waarbij in vertrouwen het probleem wordt uitgelegd. In de meeste gevallen doen we dan een relaxoefening of een hypnosesessie. In beide gevallen komen we dan erachter dat het probleem niet het probleem is wat jij nu denkt dat dit het probleem is. Er is meestal een probleem achter het probleem. En om daar achter te komen is hypnose een mooie methode waarbij jij volledig ontspannen raakt en tot rust komt. Alleen dan kun jij alle spanningen laten gaan en de oplossing zien.

Relatieherapie oplossing

Op het moment dat jij de toekomst duidelijk voor je ziet weet jij ook wat de oplossing is. Met onze speciale oefening krijg je ook duidelijk hoe je dit kunt invullen. Dat kan zijn met jouw huidige partner maar het is ook mogelijk dat dit niet het geval is. Daar moeten we eerlijk in zijn. Natuurlijk kun jij altijd beslissen hoe jij de toekomst gaat invullen. Wanneer jij dit leest en een duidelijk toekomstbeeld wilt hebben stuur je een mail en maken we een afspraak om te starten.

 

Voornaam:
Emailadres: