Sexproblemen

Sexproblemen

Sexproblemen komt veel voor in relaties, dat is jammer want de oplossing is vaak dichterbij dan je denkt. Indien je al een tijdje een relatie hebt komt het voor dat je even geen ‘zin in sex‘ hebt. De reden hiervoor kan vanalles zijn; drukte, stress, zorgen of ergenis aan je partner. Dat is jammer want het hebben van sex is meestal goed voor een relatie en veel mensen dat een belangrijk onderdeel van een goede relatie.

Sexproblemen

Sexproblemen

Sexproblemen oorzaak

Zoals al gezegd ligt de oorzaak van sexproblemen vaak buiten de relatie. De oorzaak kan zijn het werk (of ontbreken van werk), vrienden, spanningen, zorgen – over geld bijvoorbeeld, etc. Althans dat wordt vaak gedacht dat dit de oorzaken zijn van sexproblemen. Jammer want heel vaak – meestal – komen sexproblemen door andere problemen waarvan jij je niet bewust bent.

Sexproblemen en hypnose

In je onbewuste heb je emoties gekoppeld aan sex, hoe weet jij nog niet maar het is gebeurd. Indien jouw partner sex wil hebben geef je de andere reden op om niet te vrijen. Met hypnose kun je dit oplossen. Hypnose werkt heel bevrijdend omdat hypnose jou in een heerlijk en ontspannende modus brengt. Hierdoor voel jij geen weerstand meer – onbewust – en komen wij erachter wat het daadwerkelijke probleem is. Je zult versteld staan als je dit hoort en kijk er niet raar van op dat je dit ‘stom’ vind. Veel cliënten schrikken hiervan of vinden het zelfs grappig omdat ze nu weten wat het probleem en dus kunnen oplossen.

Sexproblemen oplossen

Je hoeft dus niet langer meer met sexproblemen te blijven lopen omdat de oplossing hier is. Met hypnose ga jij je ontspannen en kun je het probleem van sexproblemen oplossen. Nu jij dit leest weet je hoe je jouw sexproblemen kunt oplossen; stuur een mail naar mij toe en we maken een afspraak en starten met de oplossing.

Voornaam:
Emailadres: