Slapeloosheid Overgang

Slapeloosheid Overgang

Heb jij last van slapeloosheid in de overgang? Het is een veel voorkomend probleem en toch wordt het weinig besproken. In dit artikel leg ik uit hoe jij de slapeloosheid in de overgang kunt aanpakken en oplossen.

Slapeloosheid Overgang

Slapeloosheid Overgang

Slaapproblemen Overgang

Steeds meer mensen merken dat er slaapproblemen kunnen ontstaan in de overgang. Daar waar jij normaal gesproken goed kon slapen en geen problemen had met een goede nachtrust kan het zomaar zijn dat jij steeds meer problemen krijgt met slapen. Slecht slapen is funest voor het goed functioneren van jouw lichaam en brein en daarom belangrijk om snel kordaat aan te pakken.

Oorzaken Slaapproblemen

De oorzaken van slaapproblemen kunnen heel divers en totaal verschillend zijn. Het is in elk geval zeker dat jouw brein een waarschuwing geeft aan jouw lichaam om niet te slapen. De oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld stress zijn of bang om iets te vergeten. Deze gedachten houden dan niet op met werken en geven vervolgens een seintje dat het lichaam wakker moet worden. Het gevolg laat zich raden; jij bent wakker en waarschijnlijk merkt jouw partner dit ook en zal ook een kortere nachtrust hebben dan gewenst.

Gevolgen Slapeloosheid

Misschien wordt je wel eens wakker ’s nachts en heb je het warm, of zelfs wel zweet. Hoe dan ook weten we allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is voor het functioneren. Ook jouw veranderingen in en aan het lichaam kunnen een oorzaak zijn van de slapeloosheid.

Hoe ga je hiermee om en nog belangrijker; hoe kun je dit oplossen ?

Slapeloosheid Oplossen

Het oplossen van slapeloosheid kan op allerlei manieren maar de beste manier is door het op een natuurlijke manier te doen, zonder medicijnen. Want ook op medicijnen gaat het lichaam reageren en kan het lichaam zelfs aan wennen zodat het effect steeds minder sterk wordt. En ik neem aan dat jij niet meer pillen wilt gaan nemen, toch ?

Door een natuurlijke rust te creëren in jouw brein gaat jouw lichaam ook rustig worden zodat je heerlijke nacht tegemoet zult gaan. Jouw brein weet dat het veilig is en zal daarom geen noodsignalen gaan geven in het holst van de nacht want zo heb jij het brein laten programmeren door een deskundige hypnotiseur. Wanneer jouw brein rust heeft zal het lichaam ook rust hebben.

 

Voornaam:
Emailadres: