Nagelbijten Stoppen en Afleren Volwassen

 

Nagelbijten Stoppen en Afleren voor Volwassenen

Misschien herken je wel het nagelbijten bij kinderen maar wist jij ook dat heel veel volwassenen last hebben van nagelbijten? Zij kunnen niet stoppen met nagelbijten en het is dan ook zeer moeilijk om het nagelbijten te afleren. Hoe kun je dan toch stoppen met nagelbijten als volwassenen.

Nagelbijten Stoppen met Nagelbijten Tips Afleren Volwassenen

Nagelbijten Stoppen met Nagelbijten Tips Afleren Volwassenen

Wat is de Oorzaak van Nagelbijten ?

Om te weten hoe je een probleem oplost is het altijd goed om te weten wat de aanleiding en oorzaak is van het probleem nagelbijten. Wanneer je daadwerkelijk wilt stoppen met nagelbijten moet je dus eerst weten waarom je doet nagelbijten. Meestal weet diegene met afgekloofde nagels niet de oorzaak. Als reden wordt dan opgegeven: verveling, afleiding en gewoonte.

Stoppen met Nagelbijten Tips

Er zijn inmiddels al heel veel middelen tegen nagelbijten op de markt zoals Byte-X, dit is een chemische goedje dat je op de vingers smeert welke een smerige smaak afgeeft wanneer jij de nagels in de mond steekt. Echter steeds vaker komt het voor dat zelfs deze smerige smaak jou niet belet om je nagels verder af te bijten. Dit is dus geen goede oplossing voor veel mensen.

Nagelbijten Afleren

Als kinderen nagelbijten kun je nog ingrijpen en op verschillende manieren het kind afleren om nagel te bijten. Als volwassenen is er een ander probleem; je kunt gewoon weg niet stoppen met nagelbijten en toch schaam jij je voor je gedrag. Dus hoe ga je het nagelbijten voor eens en altijd oplossen zodat je voortaan mooie nagels zult hebben ?

Nagelbijten Stoppen met Hypnose

Meestal is het nagelbijten een gewoonte geworden die jij zelf niet meer kunt stoppen, helaas maar het is waar. Wel kun jij je gedachten opnieuw gaan programmeren zodat je anders gaat nadenken over je nagels en vingers zodat de schaamte voorbij is wanneer jij daadwerkelijk weer mooie nagels hebt. En dat wil jij toch ook ? Mooie nagels geven een opgeruimd karakter weer en ziet er veel mooier en verzorgd uit wanneer je in gesprek bent met andere mensen.

Nagelbijten Stoppen Ervaringen

Je bent niet alleen ! In onze hypnosepraktijk ontvangen wij veel volwassenen (mannen & vrouwen) voor stoppen met nagelbijten. Wanneer jij echt nu wilt stoppen met nagelbijten maak je een afspraak en gaan we aan de slag met hypnose om ervoor te zorgen dat jouw nagels weer blijven groeien, zonder dat je ze in de mond stopt om te bijten.

PLAN JOUW – GRATIS – INSPIRATIESESSIE (TELEFONISCH) MET ROB

Voornaam:
Emailadres: