Nagelbijten Stoppen

Nagelbijten Stoppen

Nagelbijten stoppen lukt met hypnose. Het vervelende aan nagelbijten is dat je vingers er vreselijk uitzien nadat jij weer een ‘aanval’  hebt gedaan op je nagels. In plaats van mooie en verzorgde nagels loop jij met afgebeten nagels rond, en ook jij vind dat geen mooi gezicht. Stoppen met nagelbijten lukt goed met hypnose omdat hypnose jouw slechte gewoonte van nagelbijten gaat stoppen.

Nagelbijten Stoppen

Nagelbijten Stoppen

Nagelbijten stoppen met hypnose

Nagelbijten stoppen met hypnose lukt omdat hypnose werkt op onbewust niveau, het sterkste gedeelte van jouw brein is het onbewuste niveau. Jij doet aan nagelbijten terwijl je niet weet waarom je dat. Waarom is hier dan ook het antwoord, los van het feit of nagelbijten wel of niet lekker vind. Er zijn ook cliënten die nagelbijten lekker vinden maar willen stoppen omdat ze mooie nagels willen hebben. Jouw onbewuste patroon van nagelbijten kun je daarom niet stoppen op bewust niveau.

Nagelbijten stoppen door hypnose

Wanneer je dit leest en wilt stoppen met nagelbijten maak je een afspraak voor een hypnosesessie.  Je komt dan naar onze praktijkruimte toe waarbij we tijdens het eerste gesprek kennismaken, het probleem analyseren en de stappen aan je uitleggen. Vervolgens ga je ‘ onder hypnose ‘ en werken we aan het onbewuste patroon waardoor jij doet nagelbijten. Elke hypnose sessie duurt ongeveer 1 uur, eventueel is er een uitloop mogelijk van een kwartier. Je kunt ook kiezen voor een 2-stappenplan; in dat geval kies je ook voor garantie van 12 maanden en weet je er zeker van dat je kunt stoppen met nagelbijten. Dit betekent dat we minimaal 2 sessies afspreken binnen 10 dagen. Beide sessies ga je onder hypnose en wordt er gewerkt aan nagelbijten stoppen. 98% van alle situaties lukt het om nagelbijten stoppen te realiseren binnen 2 sessies.

Wanneer jij mooie nagels wilt hebben en stoppen met nagelbijten is hypnose voor jou de oplossing. Stuur een mail met daarin jouw gegevens zodat ik contact met jou kan opnemen en de stappen kan doornemen voor nagelbijten stoppen.

Voornaam:
Emailadres: