Stoppen met Nagelbijten Tips

 

Stoppen met Nagelbijten Tips

Stoppen met nagelbijten is voor volwassenen een moeilijke zaak. Vaak zijn er al jaren voorbij gegaan zonder mooie nagels en heb je al verschillende manieren geprobeerd om te stoppen met nagelbijten. Deze tips gaan je helpen met het stoppen met nagelbijten zodat je mooie nagels gaat krijgen, zoals het hoort als een volwassen persoon.

Stoppen met Nagelbijten Tips

Stoppen met Nagelbijten Tips

Oorzaak Nagelbijten

Wat is de oorzaak van het nagelbijten voor jou? Is het verveling, zijn het zenuwenen of heb jij het zo gemaakt dat het bij jouw gedrag hoort. Hoe dan ook; jij wilt van het nagelbijten afkomen want anders zou je dit artikel niet lezen, toch ?

Het is belangrijk om te weten wat jou ‘triggert’ om te gaan nagelbijten want er moet een aanleiding zijn om dit gedrag te vertonen. Nu denk je dit waarschijnlijk niet te weten omdat al jaren lang nagelbijt, misschien zelfs al zolang als jij je kunt herinneren. Welnu, vrees niet want het is op te lossen, zelfs als je niet weet wat de oorzaak kent.

Het vinden van de oorzaak lukt namelijk heel goed met Hypnose, zelfs als je het niet weet. Door dit te ‘vragen’ aan je onbewuste kunnen er hele verrassende antwoorden komen die jou zelfs zullen verbazen.

Mocht er zelfs heel zeker van zijn dat er geen aanleiding is om te nagelbijten en vind je het ook niet relevant om te weten wat een eventuele reden is, ook dan is het oplossen van nagelbijten dichterbij dan je nu denkt.

Stoppen met Nagelbijten met Hypnose

Wanneer je bij ons de oplossing voor Stoppen met Nagelbijten doet heb ik de volgende tip voor jou: stel dan alvast in dat je na 2 hypnosesessies klaar bent om mooie nagels te krijgen. Want stel jij je nu eens voor hoe het zou zijn als jij nu een paar mooie nagels op je vingers zou hebben, hoe fijn zou dat zijn en wat voor een fijn gevoel zou dat geven ?

Juist, omdat dit een fijn en heerlijk gevoel is en omdat wij weten hoe belangrijk het voor een volwassen persoon is om mooie nagels te hebben gaan wij jou helpen om met Hypnose jou te laten stoppen met nagelbijten.

PS: deze methode werkt voor zowel mannen als vrouwen !

Voornaam:
Emailadres: