Stoppen met Nagelbijten

Stoppen met Nagelbijten

Stoppen met Nagelbijten is een moeilijk probleem. Naast het feit dat een ‘programmaatje’ in je hoofd is, dat is vervelend, ziet er ook niet uit. Je nagels zijn niet mooi en het maakt niet uit of je een man of vrouw bent; het oogt niet mooi. Het maakt geen verzorgde indruk bij jezelf en zeker niet bij anderen. Jij weet dit ook wel, maar hoe kun je toch stoppen met nagelbijten?

Stoppen met Nagelbijten

Stoppen met Nagelbijten

Stoppen met Nagelbijten, hoe doe je dat ?

Het is niet gemakkelijk om te stoppen met nagelbijten. Ook hiervoor geldt dat je onbewuste deel van het brein een programma afdraait met dit als resultaat. Misschien komt het omdat je zenuwachtig bent, ongeduldig of gewoon uit verveling. Jij weet dat je moet stoppen met nagelbijten, maar hoe?

Manieren voor stoppen met nagelbijten

Er zweven op het internet diverse manieren rond om te stoppen met nagelbijten, misschien heb jij er al verschillende manieren geprobeerd? Hoe is het resultaat tot dusver? Precies; niet goed! Pas op; wij zeggen niet dat deze manier niet werken. Ze werken niet voor jou! En daarom bevelen wij hypnose aan om te stoppen met nagelbijten.

Nagelbijten stoppen met hypnose

Hypnose is een ideale manier op nagelbijten te stoppen. Je onbewuste wordt opnieuw geprogrammeerd zodat jij anders gaat denken. Hierdoor krijg je ook ander resultaat. Met andere woorden; met hypnose kun je stoppen met nagelbijten. Doordat je ‘onder hypnose ‘ gaat kunnen wij, als gecertificeerd hypnotiseur, jouw onbewuste opnieuw gaan programmeren. Wij gaan jouw onbewuste deel van het brein zo instrueren dat jij gaat stoppen met nagelbijten.

Geen bijkomende zaken met hypnose

Het is niet zo dat je hiervoor iets nieuws in de plaats krijgt. Het stoppen met nagelbijten is eenvoudig op te lossen met hypnose en het ‘programma’ om te nagelbijten worden verwijdert. Je kunt een afspraak maken in onze hypnosepraktijk zodat je stopt met nagelbijten. Wij hebben diverse mogelijkheden om hypnose toe te passen voor nagelbijten stoppen. Aan jou de keuze wanneer je stopt met nagelbijten.

 

 

 

Voornaam:
Emailadres: