Wat Te Doen Tegen Nagels Bijten

 

Wat te doen tegen Nagels Bijten ?

Nagels bijten als volwassenen is een probleem, jij weet dit ook maar hoe los je het probleem nagelbijten op ? Ben je een extreme nagelbijter of bijt je nagels zover af dat zelfs kunstnagels niet meer blijven plakken ? In dit artikel leg ik uit hoe wij onze cliënten helpen met het stoppen van nagels bijten binnen 2 weken.

Wat Te Doen Tegen Nagels Bijten

Wat Te Doen Tegen Nagels Bijten

Nagels bijten Volwassenen

Misschien denk je wel dat je de enige bent die als volwassene doet nagels bijten. Geloof me als ik je vertel dat je echt NIET de enige volwassene bent. Oke, leuk om te weten maar hoe kom je nu van nagels bijten af? Misschien heb je al vanalles geprobeerd om te stoppen met nagels bijten zoals Byte-X en is zelf dat vieze stofje al niet meer bestand tegen jouw tanden?

Stoppen met Nagels Bijten Beste Tip

De beste tip om te stoppen met nagels bijten is dat je gaat kijken wanneer je doet nagels bijten. Zo kwam Peter bij ons en vertelde dat hij deed nagel bijten uit verveling, als hij stond te wachten bij rood licht of op de bank zat te zappen of een programma bekeek wat niet zo interessant was.

Doordat je gaat kijken wanneer je gaat nagels bijten kom je er achter wat jou ‘triggert’ om te bijten van je nagels.

Nagels Bijten Stoppen

Het stoppen van nagels bijten gaat sneller dan je denkt want met Hypnose lukt het heel goed om vrouwen en mannen te laten stoppen met nagels bijten. Sommige van mijn cliënten doen al nagel bijten vanaf hun 16e levensjaar, weten niet echt waarom en zijn binnen 2 hypnosesessies volledig van het nagel bijten af.

Wanneer jij wilt stoppen met nagels bijten en weer mooie nagels wilt hebben aan jouw vingers, maak je nu een afspraak en kom je naar onze hypnose praktijk in Limburg (Weert). In slechts 2 hypnosesessies helpen wij jou af van het nagels bijten.

Voornaam:
Emailadres: