Stoppen met Roken Apps werken niet

Stoppen met Roken Apps werken niet

Sinds de nieuwste technologie op Internet werkt zie je ook steeds meer Stoppen met Roken Apps langs komen die mensen moeten helpen om de rookverslaving tegen te gaan. Helaas is gebleken uit dit onderzoek dat het gebruik hiervan niet of slechts sporadisch resultaat geeft. De onderzoekers stellen de conclusie dat indien je wilt stoppen met roken de beste keuze is om iemands hulp, deskundige hulp, in te schakelen.

Stoppen met Roken Apps werken niet

Stoppen met Roken Apps werken niet

Stoppen met Roken Apps

Je kent ze wel; de vele apps in de Google marketplace of Iphone Itunes en dus zijn er ook apps te kopen voor mensen die willen stoppen met roken. Ondanks dat sommige apps behoorlijk populair zijn werken de meeste niet of bieden slechts sporadisch resultaat. Onderzoekers van de George Washinton University School of Public Health and Health Services hebben de resultaten gepubliceerd waaruit blijkt dat de apps wel steeds vaker worden gebruikt (lees; worden gekocht) maar niet het gewenste resultaat bieden. Onderzoeker Lorien Abroms zegt: “Ons onderzoek laat echter zien dat deze apps geen gebruik maken van theorieën die bewezen effectief zijn.”

414 Stoppen met Roken Apps

De onderzoekers hebben 414 Stoppen met Roken Apps ontdekt en bestudeerde de 50 populairste apps. Volgens de onderzoekers boden de meeste apps niet de beste behandelingsmethoden. De kansen op succes verdubbelt zich zodra iemand zich laat helpen door een deskundige, aldus het onderzoek.

Stoppen met Roken met Hypnose

Indien je ook wilt stoppen met roken en daadwerkelijk af wilt komen van de nicotineverslaving is Stoppen met Roken met Hypnose een goede keuze. Jouw onbewust verlangen naar de sigaret wordt ingegeven door jouw gedachten die de basis zijn voor jouw gewoontes. Door de gedachten te veranderen zal ook jouw gewoonte veranderen zodat jij kunt stoppen met roken, snel en effectief met Hypnose.

Vaak heeft het onbewuste verlangen naar de sigaret een dieper liggende oorzaak, danwel reden. Het is belangrijk om dit te weten wanneer je daadwerkelijk wilt stoppen met roken.

Voornaam:
Emailadres: