Stoppen Met Roken Met Hypnose

Stoppen Met Roken Met Hypnose

Stoppen met roken is zeker niet gemakkelijk, ik kan het weten. Zelf heb ik tot verschillende keren geprobeerd om te stoppen met roken, en telkens lukte het mij niet. Nu ben ik inmiddels ruim 22 jaren een niet-roker, met trots mag ik wel zeggen.

Ik voel me beter, ben een stuk fitter en laten we eerlijk zijn; ik ruik beter (je begrijpt vast wel wat ik bedoel).

Er zijn veel mensen die proberen om te stoppen met roken. Veel mensen proberen dan ook verschillende ‘rookstop methodes’ en toch gaat men weer terug naar de sigaret. Na een tijdje, een paar dagen of enkele weken gaan ze weer roken. Herken je dat?

 

Stoppen met roken op karakter

Er zijn voorbeelden van mensen die zijn gestopt met roken op karakter. Dit is een heel laag percentage, namelijk slechts 7-8% van alle gevallen. Dat betekent dat van alle 100 personen die stoppen met roken op basis van karakter er slechts 7 of 8 daadwerkelijk gaan stoppen. De meeste mensen die deze methode toepassen starten weer met roken binnen 2 weken.

Stoppen met roken Nicotinepleisters

Nicotinepleisters zitten vol met nicotine, afhankelijk van de sterkte van de nicotinepleisters krijg je nog steeds nicotine in je lichaam. De nicotinepleisters zijn bedoeld om de drang naar roken te verminderen.
Het percentage van mensen die stoppen met roken door gebruik te maken van nicotinepleisters is ook zeer laag, nl; ca. 15% stopt met roken door gebruik van nicotinepleisters. Dus van de 100 mensen die starten met nicotinepleisters, stoppen er daadwerkelijk slechts 15 mensen met roken.
Dat is nog steeds niet veel; dat betekent dat 85 mensen van de 100 starters alweer beginnen met roken, vaak ook weer binnen enkele weken.

Nicotinezuigtabletten

Ook via nicotinezuigtabletten krijg je alsnog nicotine in je lichaam. Ook hiervoor geldt dat de sterkte van de tabletten zorgt voor de hoeveelheid. Het is de bedoeling dat je een tablet neemt op het moment dat je trek krijgt in sigaret…….. Dus ipv nicotine via een sigaret krijg je nu nicotine binnen via een nicotinezuigtablet.

Stoppen met roken Zyban pillen

Zyban pillen zijn vervangers voor nicotinepleisters en zorgen weer voor het volgende resultaat: ca. 28% weet te stoppen met roken. Nu ook weer blijven er dus meer mensen over die weer gaan beginnen met roken dan stoppen met roken. 78 personen van de 100 personen gaan weer roken ondanks het gebruik van pillen. Daarbij is een veel gehoorde klacht bij gebruik van pillen: hoofdpijn, misselijkheid en slapeloosheid. Wie wil dat ?

Stoppen met roken met Hypnose

Stoppen met roken met Hypnose gaat ZONDER neveneffecten. Een goede hypnotiseur zorgt ervoor dat de roker niet alleen stopt met roken maar zelfs door het leven gaat als een niet-roker. Dat is een groot verschil! Je verlangen naar de sigaret verdwijnt helemaal en de verleiding om weer te gaan roken wordt zo verkleind.

Stoppen met roken slagingskans

De slagingskans bij een goede hypnotiseur zijn bijzonder hoog: namelijk 95%!

Dus van 100 mensen die via de Hypnose-methode stoppen met roken zijn 95 personen rookvrij, zelfs na 12 maanden.
Dit zorgt ervoor dat je – naast deze bijzonder slagingspercentage – de minste kans hebt tot terugval. Hoe langer je hebt gerookt, des te langer is het duur van het risico om terug te vallen in je oude gewoonte van roken. Na 12 maanden gaat maar een klein percentage weer roken.

Wil jij ook stoppen met roken en gebruik maken van de Hypnose-methode? Door een mail te sturen met daarin jouw voorkeurs datum en tijdstippen (bijvoorkeur 2) kun jij zelf bepalen wanneer het jou het beste uitkomt om te stoppen met roken.

Wanneer ben jij klaar om te stoppen met roken ?

Kijk hier om je afspraak te plannen.

ps: Niet-rokers leven langer !

 

Voornaam:
Emailadres: