Stoppen Met Roken

Stoppen Met Roken

Wie ooit is gestopt met roken, weet hoe moeilijk het is om deze gewoonte uit je systeem te krijgen. Denk niet dat je een sukkel bent als het jou niet lukt om te stoppen. Uit onderzoek van Stivoro blijkt dat van de rokers die gestopt zijn, slechts 5% erin slaagt om definitief van de sigaret af te blijven. Kennelijk is het heel moeilijk om de werkelijke oorzaak van nicotineverslaving aan te pakken. Ben je al vaak teleurgesteld geraakt omdat je pogingen om te stoppen mislukt zijn? Met hypnose kun je verder komen! Nieuwsgierig? Maak kennis met onze praktijk voor hypnotherapie en lees verder.

 

Iedereen wil toch stoppen met roken?

Dat stoppen met roken voordelen heeft, is natuurlijk onmiskenbaar. Je krijgt letterlijk en figuurlijk meer lucht, je voelt je frisser en gezonder, je conditie wordt beter en je leeft langer. Als stoppen met roken zulke voordelen heeft, waarom zijn er dan toch nog zo veel rokers? Het antwoord is even simpel als ontluisterend: de fysieke behoefte aan nicotine verdwijnt heel snel na het stoppen maar in het onbewuste deel van je geest blijf je nog steeds geloven dat je de sigaret nodig hebt. Deze hunkering zit zo diep dat je er zelf weinig contact mee hebt. Je kunt honderd keer tegen jezelf zeggen: “stop met hunkeren, je hebt geen nicotine nodig!”, maar dat helpt niet. Je blijft afhankelijk van roken omdat je onbewust de (niet kloppende) overtuiging hebt dat je door roken kunt ontspannen, ‘gezellig’ kunt zijn en gelukkiger bent.

Is er hoop?

Jazeker, er is hoop! En het antwoord is niet te vinden in nicotinepleisters of -pillen. Je kunt zelfs stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen zoals gewichtstoename te krijgen. Dat kan alleen als je de dieper liggende oorzaken van je verslaving te lijf gaat. Een goede manier om je onbewuste patronen op het spoor te komen en aan te pakken is het ondergaan van hypnotherapie. Onder hypnose zul je een zo diepe ontspanning ervaren dat het mogelijk is om je onbewuste aannames te ‘herprogrammeren’. Een hypnotherapeut weet precies hoe hij jou onder hypnose krijgt, maar kan dat alleen als jij het wilt. Geloof dus niet in de alarmerende berichten die over hypnose te lezen zijn, maar kies voor een snelle en effectieve manier om te stoppen met roken!

Wil Jij Echt Stoppen Met Roken ?

Klik Hier Voor Je Afspraak Te Plannen

 

Voornaam:
Emailadres: