Stoppen met Roken Tips om vol te houden

Stoppen met Roken Tips om vol te houden

Indien jij nu rookt en wilt stoppen met roken heb je waarschijnlijk al van alles geprobeerd om daadwerkelijk te stoppen. Nu je dit leest betekent dat ook waarschijnlijk dat je nog niet bent gestopt met roken en dat het jou niet is gelukt om te stoppen met roken. In dit artikel geef ik jou tips hoe je kunt stoppen met roken met hypnose want hypnose is een van de meest krachtigste methodes om te stoppen met roken.

Stoppen met Roken Tips om vol te houden

Stoppen met Roken Tips om vol te houden

Stoppen met roken tip

Indien jij wilt stoppen met roken zijn er veel mogelijkheden zoals

– boeken lezen

– praatgroepen

– workshops (zijn ze er nog ? )

– nicotine pleisters

– nicotine kauwgum

– elektrische sigaret

– etc

De markt voor ‘oplossingen‘ is enorm groot en waarschijnlijk zullen sommige best wel enig succes hebben echter een garantie geven zoals wij dat doen hebben wij nog nergens gelezen.

Stoppen met Roken met Hypnose

Het stoppen met roken is zo moeilijk omdat jouw onbewustzijn een patroon (programma) heeft ontwikkeld waarbij de sigaret een onderdeel is geworden. Bijvoorbeeld; voor het ontbijt neem je een kopje koffie en sigaret, in de pauze na het eten rook jij een sigaret, ’s avonds op de bank voor de tv neem jij een glaasje wijn met een sigaret. Afijn, er zijn legio van voorbeelden te maken zodat jij wel een idee krijgt hoe het werkt. Het is dus belangrijk om dit patroon te doorbreken zodat jouw brein, zeg maar onbewustzijn, een nieuwe koppeling maakt ZONDER SIGARET. En dat is lastig horen wij van onze cliënten en ook wel begrijpelijk want wij weten zelf hoe het was om te roken en hoe moeilijk het was om te stoppen.

Hypnose is de manier om te stoppen met roken omdat hypnose communiceert op onbewust niveau met jouw brein. Door te communiceren met jouw onbewuste deel van het brein kan er ook een nieuw programma worden geïnstalleerd zodat je voortaan een niet-roker bent i.p.v. oud-roker. Hierdoor zul je voortaan niet meer roken en geen drang meer hebben naar de nicotine.

Wanneer jij wilt stoppen met roken klik dan hier om jouw hypnose afspraak te boeken.

 

Voornaam:
Emailadres: