Stressvrij met Hypnose

Hypnose helpt bij stress

Veel mensen hebben deze tijden stress. Door de huidige omstandigheden zijn er veel onzekerheden ontstaan. Problemen over inkomen en geld zorgen voor spanningen in veel huishoudens. Ook het behouden van een baan is niet meer zeker in deze tijd. Deze stress is niet fijn en kan leiden tot grote spanningen.

stressvrij

stressvrij

Stressvrij

Wij kunnen niet garanderen of je voldoende inkomen of geld gaat behouden. Wel kunnen wij je helpen met het omgaan van deze stress. Ervoor zorgen dat de ‘pijn’ wordt aangepakt en behandeld. Jij kunt je anders gaan voelen waardoor jij je ook anders gaat gedragen en reageren naar mensen. De relaties met andere mensen kan dus anders worden. Met hypnose is deze stress te verwijderen.

Stress symptomen

Er zijn diverse stress symptomen op te noemen. Een veel voorkomende reacties is onrustig worden. Slapeloze nachten is vaak een gevolg en hierdoor wordt je extra snel ‘prikkelbaar’. Een stressvolle reactie is ook het plotseling boos worden. Soms gepaard met schreeuwen en boze gezichten, alsof daar iemand iets aan heeft?

In de praktijk komen we mensen tegen met verschillende stress symptomen. Dit varieert van eetstoornissen tot nagelbijten. Er zijn er nog veel meer op te noemen maar het geeft een beeld van de variaties.

Hoe kom je van stress af ?

Dat is de belangrijkste vraag! Het is belangrijk voor de hypnotherapeut om er achter te komen hoe je aan deze stress bent gekomen en hoe lang jij deze stress al meedraagt. Daarna kan de hypnosesessie beginnen om een resultaat te boeken. Denk niet dat je direct aan hypnose kunt beginnen om een ‘stress probleem’ op te lossen. Het is belangrijk om te weten dat jij de juiste informatie geeft aan de hypnotiseur.

Zonder goede achtergrondinformatie geen goed (en blijvend) resultaat.

Stoppen met stress

Stoppen met stress is eigenlijk heel gemakkelijk; stuur een mail met daarin je aanvraag voor een hypnosesessie. Geef daarbij enkele data met tijdstippen op. Wij laten jou zsm weten wanneer we plaats hebben om jou te ontvangen zodat we jou gaan helpen met het oplossen van stress.

Voornaam:
Emailadres: