Afkicken Suiker

Afkicken Suiker

Wil jij afkicken van suiker en weet jij niet hoe je dit gaat lukken of heb je al vanalles geprobeerd om van de suiker af te blijven maar het blijft maar aan je ‘plakken’. Wist jij dat suikerverslaving een van de grootste ziektes is die in ons land – en onze omliggende landen – heerst en dat wij als consumenten nauwelijks bestand zijn tegen de invloeden van de industrieën die hiervan kunnen profiteren? Dit artikel gaat niet om een hetze tegen de voedselindustrie, het gaat erom dat jij te weten komt dat er daadwerkelijk oplossingen zijn om van jouw suikerverslaving af te geraken, net als ik heb gedaan.

Afkicken Suiker

Afkicken Suiker

Suikerverslaving

Dat jij suikerverslaving hebt is niet onlogisch als je weet hoeveel suiker er wordt verwerkt in ons dagelijkse voedsel wat wij innemen. In bijna alle voorverpakte etenswaren is wel suiker verwerkt of een alternatief dat nagenoeg dezelfde werking op de verslaving heeft. Dit zorgt ervoor dat je heel veel onnodige suikers in jouw lichaam krijgt en het is ook daarom zo lastig om ervan af te geraken. Ik kan het weten omdat ik ook vele jaren suikerverslaafd was, en dat terwijl ik nog niet eens wist dat het bestond.

Mijn suikerverslaving

Een kopje koffie stond bij mij garant aan een grote portie suiker (en een wolkje melk) omdat ik zo koffie heb leren drinken, ik wist niet beter. En ook in mijn voeding smaakte alles beter indien het zoeter was. Langzaam maar zeker heb ik ook een suikerverslaving gecreëerd waardoor mijn lichaam steeds meer naar suiker verlangde.

Als gevolg hiervan werd ik ook steeds dikker en begon mijn zelfvertrouwen aan mij te knagen. Gelukkig kon ik dat dankzij mijn trainingen in Neuro Linguistisch Programmeren (N.L.P.) en Hypnose snel veranderen zodat ik in 1 keer alle suikers zou afzweren. Mede door deze rigoureuze beslissing en mijn kennis van de trainingen en technieken is het mij gelukt om mijn suikerverslaving te verslaan en te controleren met als gevolg dat ik binnen 2 weken 8 kilo ben afgevallen en ik mij veel energieker voel dan weleer. Het aanpassen van mijn voedingspatroon ging verbazend snel en ik miste helemaal niets want ik wist waarmee ik bezig was en wist dat ik mij doel zou bereiken.

Jouw Suikerverslaving

Nu had ik het geluk dat ik deze technieken al beheerste en mij daarom zelf kon ‘genezen’ van de suikerverslaving door in 1 keer af te kicken van de suiker. Ik kan mij voorstellen dat dit bij jou niet het geval is en daarom nog een dagelijks gevecht is die jij nu nog niet hebt overwonnen. Ik wil je graag helpen bij het overwinnen van deze verslaving aan suiker en jou helpen dat ook jij kunt afkicken van Suiker.

 

Voornaam:
Emailadres: