Moe door Suiker

Moe door Suiker ?

Indien jij vaak moe bent is het heel goed mogelijk dat dit komt door de hoeveelheid van suiker die jij inneemt. Het is heel goed mogelijk dat jij niet weet hoeveel suiker jij dagelijks inneemt omdat er in heel veel voorverpakt voedsel suiker zit terwijl jij dit niet weet. De voedselindustrie gaat hier heel handig mee en weet dat onze huidige cultuur verlangt naar zoet eten en hoe zoeter het is hoe meer er wordt verkocht. Dus het is niet jouw fout als jij niet weet hoeveel suiker je dagelijks inneemt en daardoor moe wordt.

Moe door Suiker

Moe door Suiker

Suikerverslaving

Heel veel mensen hebben een suikerverslaving opgebouwd en weten dit niet. Terwijl ze voorverpakt voedsel in de supermarkt kopen en er vanuit gaan dat hier geen suiker in zit is juist het tegendeel vaak waar; er zit in heel veel voorverpakt voedsel enorme hoeveelheden suiker of een alternatief met vaak een net zo verslavende werking op de mens. Er is haast geen ontkomen meer aan want zoals al gemeld ‘eisen’ wij als consumenten steeds meer zoetigheid in ons voedsel. Het lijkt op een vicieuze cirkel waar maar geen einde aan lijkt te komen met als gevolg dat Amerikaanse taferelen zoals obesitas ook in ons land enorm sterk is aan het groeien.

Moe door suiker oplossen

Om de vermoeidheid door de suiker te kunnen verslaan moet je dus de suikerverslaving verslaan. En indien jij deze pagina leest en met interesse dit artikel hebt gelezen en nog steeds denkt dat het woord ‘suikerverslaving’ niet op jou slaat daag ik jouw uit om vanaf nu goed te kijken op elke verpakking van etenswaren. Vervolgens neem je niets meer waar het woord suiker op voorkomt en zorg je voor een gezond en natuurlijk alternatief. Ook de suiker in de koffie is vanaf nu verleden tijd en laat mij dan eens weten hoe lang het duurt totdat je toch weer suiker gaat nemen en je nu hiervan bewust bent.

Suiker zorgt voor een piek in jouw energielevel, helaas is dit van een korte duur en de suikers die in jouw lichaam komen moeten worden verwerkt. Dit kost energie en daarom gaat jouw energielevel al heel snel na de inname van suiker snel naar beneden. Je genot van het ‘suikershot’ was dus van korte duur en het resultaat is direct te merken doordat er een vermoeidheid optreedt.

De verandering van deze patronen en het doorbreken van slechte gewoontes lukt vaak niet op bewust niveau omdat het onbewuste niveau heer en meester is in ons brein. Je zult en moet de medewerking moeten hebben van het onbewustzijn zodat jij een kans van slagen kunt realiseren en jouw suikerverslaving kunt verslaan.

Hypnose helpt jou bij het oplossen van deze suikerverslaving door jouw onbewuste mee te laten werken in plaats van tegenwerken. In een relaxte gemoedstoestand is het gemakkelijk om met jouw onbewuste te communiceren en hierin een nieuw programma te installeren waardoor jij niet meer suiker verlangt. Het resultaat is snel en effectief en je zult hierdoor weer sneller een constanter energieniveau kunnen vasthouden. Een ander bijkomend voordeel is dat je al snel kilo’s overgewicht kunt verliezen.

Voornaam:
Emailadres: