Tarief

Tarief Hypnose – Hypnotherapie

We vragen wel eens aan onze cliënten hoeveel ze ervoor over hebben om van hun probleem af te komen. Antwoorden zoals “alles” of “heel veel” komen heel vaak.

Niet dat we dat gek vinden maar het is natuurlijk wel belangrijk om te weten hoeveel een client ervoor wil doen om het op te lossen.

Een financiële investering om het probleem op te lossen draagt eraan bij dat je in actie komt en aan de slag gaat met de informatie van ons unieke 2-stappenplan.

Wij zijn zo overtuigd van onze unieke methode dat vrijwel alle mentale problemen snel en eenvoudig binnen 2 sessies zijn op te lossen. Daarom geven wij een UNIEKE GARANTIE die ongekend is in Nederland & België !

2-Stappenplan

Het resultaat uit de 2-stappenplan is dat jij je weer vrij voelt, meer uit je leven gaat halen en je zelfvertrouwen veel groter zal zijn. Je zal merken dat je ook meer tevreden zal zijn over jezelf en je omgeving. Daarbij horen we vaak van onze cliënten dat ze zeer veel gelukkiger voelen dan voorheen, wat natuurlijk fantastisch is.

Het 2-stappenplan bestaat uit 2 persoonlijke sessies in onze praktijk te Weert. Je krijgt volledige aandacht en tijd om jouw probleem duidelijk te maken aan de hypnotherapeut. Vervolgens zal duidelijk worden welke blokkades je hebt en hoe je deze kunt aanpakken en verwijderen. Deze super effectieve tips kun je voor de rest van je leven toepassen!

Alle sessies geven een ontspannen en rustgevend effect met 1 bijverschijnsel; een happy en tevreden gevoel :).

Na een sessies zul je merken dat je meer energie hebt en een positief gevoel over jouw toekomst.

Unieke Garantie in Nederland & België

hypnose garantie

RESERVEER HIER JOUW INSPIRATIE SESSIE (gratis)

Inspiratie Sessie

Een Inspiratie Sessie is een gratis telefonisch consult van ca. 20-30 minuten. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen over jouw specifieke situatie stellen aan een ervaren en gecertificeerde Hypnose Coach – N.L.P. Master.  Dit gesprek is geheel gratis (wij bellen jou) en zonder verplichtingen.

Tip: blijf niet langer ‘tobben’ en start met hypnose. Je zult merken dat hypnose zeer sterk en effectief is. Langer met jouw probleem rond blijven lopen is niet nodig, Hypnose is de oplossing.

 KLIK HIER VOOR HET RESERVEREN VAN EEN *GRATIS* INSPIRATIESESSIE

Onze methode is zo uniek en effectief dat wij de enige praktijk in Nederland & Belgie zijn die GARANTIE geven !

Mocht jij, hoe ondenkbaar dan ook, binnen 12 maanden in het oude gedrag terug vallen doen we de sessie GRATIS nog eens !Om in aanmerking te komen voor de garantie van het 2-stappenplan plannen we vooraf een InspiratieSessie in zodat we al kennis kunnen maken met elkaar en jouw probleem kunnen ontdekken.

 

Voornaam:
Emailadres: