Vliegangst

Vliegangst ?

Indien jij last hebt van vliegangst is het goed om te weten dat vliegangst is te overwinnen, snel en gemakkelijk. Ook volgens dit artikel is wel gebleken dat vliegangst is te overwinnen met hypnose. Dit verhaal gaat over een familie die woonde in Abu Dhabi en wilde terugkeren naar Engeland. Het probleem ontstond toen de 13-jarige zoon vliegangst had ontwikkeld

Vliegangst

Vliegangst

Vliegangst Overwinnen

Vader werkte in een ziekenhuis en moest op financiële steun rekenen van zijn familie om bij zijn zoon te blijven. Uiteindelijk heeft het ongeveer 47.000 euro gekost voordat de oplossing zich aandiende.

Stel je jij nu eens voor hoe dat zou zijn; je woont tijdelijk in Abu Dhabi en wilt met het gehele gezin terug naar je eigen land en dan ontwikkeld er iemand van jouw gezin een vliegangst. Vreselijke gedachten toch?

Gelukkig is het gelukt om de vliegangst te overwinnen door hypnose. Zij hebben een Engelse hypnotherapeut ingeschakeld die 3 maanden (!) nodig had om de vliegangst te doorbreken en te bereiken wat men wilde bereiken; de jonge man in een vliegtuig krijgen en laten landen in Engeland.

16 maanden vliegangst

De moeder heeft haar zoon 16 maanden niet kunnen zien vanwege haar verblijf in Engeland. Deze situatie was extreem omdat ze anders het risico nam om haar baan kwijt te raken. Eenmaal terug op Engelse bodem volgde dan ook een emotionele reünie tussen het gehele gezin.

Vliegangst Overwinnen met Hypnose

Vliegangst overwinnen met hypnose is wederom gebleken een succesvolle methode te zijn. Aangezien het probleem lang heeft geduurd is waarschijnlijk ook de reden voor de duur van de therapie. Persoonlijk kennen wij de hypnotherapeut niet en zijn niet op de hoogte van zijn handelswijze en kunnen daarom niet oordelen of de duur van de therapie juist was. Het resultaat is het belangrijkste, dat telt voor diegene die het probleem van vliegangst ondervind.

Het is wederom een bevestiging dat het brein tot veel in staat is, zowel negatief als positief. De gedachten van angst zoals vliegangst ontstaan vaak zonder directe aanleiding en worden aangestuurd door het onbewuste deel van het brein. Door met hypnose te werken wordt het kritische deel van het brein tijdelijk ‘buitenspel’ geplaatst en op onbewust niveau een nieuw programma geïnstalleerd zodat angsten – zoals vliegangst – kunnen verdwijnen.

In deze situatie hebben veel emoties meegespeeld aangezien de moeder totaal buiten beeld was en dus geen troost kon geven aan deze tiener, iets dat heel belangrijk is om in een andere gemoedstoestand te geraken bij paniek. Daarbij was het herenigen van het gezin uiteraard ook van emotionele waarde die niet tastbaar is.

Wat te doen tegen Vliegangst ?

Indien wij, in Nederland & België, vliegangst ontwikkelen is dat vaak als aanleiding voor vakantiereizen of zakenreizen. De ‘noodzaak’ is dan niet bijster groot omdat er andere oplossingen zijn zoals een ander land of baan kiezen. Wil jij stoppen met alternatieven kiezen en heel graag jouw vliegangst overwinnen heb ik de tip om hypnose toe te passen zodat je in een andere gemoedstoestand komt en op deze manier snel en gemakkelijk jouw vliegangst kunt overwinnen.

Voornaam:
Emailadres: