Vragen ?

 

Vragen over Hypnose ?

Op deze pagina vind je de antwoorden van Veel Gestelde Vragen (VGV) over Hypnose en onze Hypnosepraktijk. Staat jouw specifieke vraag er niet bij stuur dan een mail naar info@hypnosesucces.com en je krijgt zsm antwoord.

Wat is Hypnose ?

Hypnose is een proces waarbij de gehypnotiseerde in een ‘trance’ wordt gebracht. Bij Hypnosesucces gebruiken wij verschillende technieken en methodes om problemen van cliënten snel en eenvoudig op te lossen.

Lees meer over Hypnose, feiten en fabels in het GRATIS Ebook “De Kracht van Hypnose”, klik hier.

Waarom zou ik voor HypnoseSucces kiezen ?

Onze werkwijze is o.a. gebaseerd op Hypnose & NLP technieken en is gebleken zeer effectief te zijn omdat je op deze manier je onbewuste deel van het brein mee laat werken om jouw gewenste doel te bereiken. Wanneer je dit niet doet is uitsluitend het veelvuldig en consequent herhalen van het gewenste gedrag voor een lange periode een oplossing voor het gewenste resultaat. Indien je moeite hebt om het gewenste gedrag vol te houden is onze werkwijze een uitstekende manier om te gebruiken. Wanneer jij jouw doelen snel en effectief wilt behalen is het 2-stappenplan ideaal voor jou.

De beste reden om voor HypnoseSucces kiezen ?

De tweede reden (misschien wel de beste reden) is om voor HypnoseSucces te kiezen: garantie !

Als enige praktijk in Nederland & België geven wij 12 maanden garantie op het 2-stappenplan. Geen andere praktijk of therapeut (hypnotiseur, hypnotherapeut, psycholoog, etc.) doet dit. Dus wil je vergelijken informeer dan naar de garantie bij deze therapeut.

Klik hier om jouw hypnosesessie in te plannen:

http://hypnosesucces.com/hypnotiseur/contact/

of klik hier voor ervaringen met HypnoseSucces

http://hypnosesucces.com/vragen/ervaringen-getuigenissen/

Kan iedereen ‘onder hypnose gaan’ ?

Diegene die openstaat voor Hypnose om problemen snel op te lossen is meestal te hypnotiseren. De ervaring leert dat 98% van onze cliënten snel onder hypnose gaan en het als een heerlijke ervaring beleven.

Verlies ik alle controle als ik onder Hypnose ben ?

Nee, dat is 1 van de vele fabels dankzij showhypnose. Jij bent nog steeds onder controle van je gevoelens en door een diepe trance kan het onbewustzijn worden aangesproken om jouw gedachten en jouw gedrag te veranderen. Wij werken volgens de ethische regels van de Society en het is goed om te weten dat er niets gebeurt dat niet wenselijk is.

Blijf ik na een Hypnosesessie ‘onder hypnose’ ?

Een Hypnosesessie is een heerlijke ervaring die zorgt voor ultieme ontspanning en geeft daarom een relaxed gevoel. Wij zorgen ervoor dat iedere cliënt met een fijn gevoel en vol zelfvertrouwen weer veilig huiswaarts gaat door jou op de juiste en veilige manier uit hypnose te laten ‘ontwaken’. Je blijft dus niet “onder hypnose”, wel is het mogelijk dat je de dagen tussen de twee hypnosesessies allerlei ‘ingevingen’ krijgt die horen bij het proces om jouw gedrag te veranderen. Jouw onbewuste gaat je dus signalen geven om je te helpen bereiken van datgene wat jij wil bereiken.

Wat is N.L.P. ?

N.L.P. is de afkorting voor Neuro Linguistisch Programmeren. N.L.P. bestaat al sinds de jaren ’70 en uit onderzoek is gebleken dat N.L.P. een uitstekende manier is om gedrag te veranderen. Neuro verwijst naar het brein, Linguistisch verwijst naar de taal en Programmeren verwijst naar het systematische koppelen van onderdelen om een gewenste uitkomst te creëren. Vrij vertaald is het dus op de juiste manier patronen (zoals taalpatronen) te gebruiken om het brein ten goede en positieve te beïnvloeden zodat het gedrag wordt aangepast naar gewenst resultaat.

Waarom passen jullie N.L.P. en Hypnose toe ?

Hypnose is de beste en snelste manier om de kritische factor van het bewustzijn te omzeilen. N.L.P. is de beste manier om gedrag te veranderen met een stabiel resultaat. Naast onze ervaring als erkende en gecertificeerde N.L.P. Coach & Hypnose Coach hebben wij geleerd om het beste van beide methodes te combineren waardoor onze werkwijze en resultaten uniek zijn Nederland en België.

Hoe lang duurt een Hypnosesessie ?

Wij nemen ruim de tijd om te begrijpen wat het probleem is en wat de oorzaak kan zijn. Daarom wordt tijdens het eerste gesprek tijd gemaakt voor het intakegesprek, dit is zeer belangrijk en daarom kan de eerste hypnosesessie 15-30 minuten langer duren dan de tweede hynosesessie.  Een gemiddelde hypnosesessie duurt ca. 60 minuten, met een intakegesprek kan dit 15-30 minuten langer duren.

Waarom zou ik voor het 2-stappenplan kiezen ?

Indien jij al langer dan enkele maanden last hebt van hetzelfde probleem bieden wij het 2-stappenplan aan omdat dit zorgt voor heel veel zekerheid als cliënt. Je ‘investeert’ in 2 sessies om van je probleem af te komen, meestal binnen 10-12 werkdagen. Dit is acceptabel voor jouw brein en werkt ontzettend snel.

Klik hier om jouw Hypnosesessie in te plannen:

http://hypnosesucces.com/contact

 

Wat zijn de kosten voor het 2-stappenplan ?

Er zijn verschillende mogelijkheden om Hypnose toe te passen. Om problemen goed aan te pakken adviseren wij het 2-stappenplan. Kijk hier voor de Hypnose tarieven: http://hypnosesucces.com/tarief/

 

Wordt Hypnose vergoed door het ziekenfonds ?

Er zijn heel veel verschillende ziekenfondsverzekeringen en zorgverzekeraars met elk hun eigen regels en voorwaarden. Afhankelijk van jouw verzekering is een vergoeding mogelijk, informeer bij de verzekering wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn.

Hoe snel kan ik een Hypnosesessie boeken ?

Wij werken met een korte agendatermijn en een snelle ‘therapie’ zodat het mogelijk is om binnen enkele werkdagen jouw eerste Hypnosesessie te reserveren. De tweede Hypnosesessie wordt tijdens de eerste sessie ingepland.

Klik hier om jouw Hypnosesessie in te plannen:

http://hypnosesucces.com/contact

 

Hoe kan ik een Hypnosesessie boeken ?

De snelste manier om een Hypnosesessie te boeken is door een mail te sturen naar: info@hypnosesucces.com Vertel ons de volgende gegevens:

 • Naam
 • Woonplaats (ivm reistijd)
 • Probleem en hoe lang jij dit probleem al hebt

Vervolgens geef je 2 data met dagdelen (ochtend, middag of avond) wanneer je beschikbaar bent in de komende VOLLE werkweek. Je ontvangt van ons zsm een antwoord met daarin de bevestiging.

Wanneer vind de tweede Hypnosesessie plaats ?

Dit is afhankelijk van de situatie en het probleem, meestal wordt de tweede Hypnosesessie binnen 10 werkdagen ingepland.

Waarom zou ik voor HypnoseSucces kiezen ?

Jouw keuze wordt bepaald door jouw persoonlijke voorkeuren. Wij weten dat dit is gebaseerd op emoties, ook jouw huidige gedrag en beslissingen door wie jij je laat helpen op het probleem op te lossen. Onze methode is uniek in Nederland & België vanwege onze ruime ervaring en opleidingen. Wij staan garant voor onze werkwijze en omdat wij zulke goede resultaten behalen geven wij ook garantie, iets dat niemand doet op deze manier. Er is dus geen risico om niet een hypnosesessie te boeken.

Klik hier om jouw Hypnosesessie in te plannen:

http://hypnosesucces.com/contact

 

Waar komen jullie cliënten vandaan ?

Omdat wij direct aan de Belgische grens liggen en aan de rand met Brabant zijn wij goed bereikbaar voor iedereen. Daarom ontvangen wij cliënten uit zowel Nederland als België (Vlaanderen) in onze hypnose praktijk in Weert (Limburg).

Een aantal mensen nemen de moeite om een hele tijd te reizen voor zij bij ons zijn (zelfs meer dan 2 uren rijden). Zo ontvangen wij cliënten uit verschillende steden en regio’s, zoals: Gent, Antwerpen, Turnhout, Mol, Neerpelt, Molenbeersel, Lommel, Bree, Maaseik, Leopoldsburg, Genk, Hasselt. Vanuit Nederland: Maastricht, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Sittard, Geleen, Weert, Roermond, Venray, Venlo, Veldhoven, Valkenswaard, De Kempen, Eindhoven, Best, Helmond, Sint-Oedenrode, Boxtel, Vught, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Nieuwegein, Utrecht, Den Haag etc.

Wij houden zoveel mogelijk rekening met de reistijd tijdens het inplannen van de hypnosesessies.

Waar kan ik de Hypnosepraktijk vinden ?

Onze Hypnosepraktijk is gevestigd in het dorp Stramproy (gemeente Weert), Limburg aan de grens met België en op de rand van Brabant. Voor adresgegevens klik hier: http://hypnosesucces.com/contact

 

Kan ik bellen ?

Helaas, vanwege afspraken is het onmogelijk om je te woord te staan. Heb je vragen gebruik dan het formulier op de contact pagina en wij plannen je in of (beter) plan een inspiratiesessie in.

Voor welke problemen is Hypnose geschikt ?

Wij merken aan onze cliënten en resultaten dat Hypnose zeer geschikt is voor het oplossen van mentale problemen en interne blokkades die jou belemmeren om je doelen te bereiken. Dat kan zich uiten in verschillend gedrag en resultaten zoals:

 • Eetstoornissen (teveel eten – te weinig eten of het eten niet opnemen)
 • Overgewicht en problemen met afvallen
 • Jojo-effect bij afvallen en diëten waardoor je lichaam uit balans raakt
 • Stoppen met roken & rookverslaving
 • Nagelbijten
 • Oorsuizen
 • Faalangst
 • Stress en burn-out, zorgen maken, de ‘druk’ voelen om te moeten presteren
 • Vermoeidheid, futloos, gevoelloos, etc.
 • Angsten zoals tandartsangst, angst voor de dokter, angst voor het donker
 • Sociale angsten zoals verlatingsangst, bindingsangst, angst voor spreken, blozen, eenzaam zijn
 • Dierenangsten zoals spinnenangst, angst voor honden, angst voor paarden
 • Fobieën zoals claustrofobie, fobie voor naalden
 • Vrees zoals smetvrees, pleinvrees, hoogtevrees, etc.
 • Weinig zelfvertrouwen, onzekerheid en ontevredenheid over jezelf (negatief zelfbeeld) etc.
 • Assertiever worden, meer voor jezelf opkomen, etc
 • Relatieproblemen, huwelijksproblemen, communicatieproblemen, onbegrip voor of door partner
 • Negatieve gedachten, over vroegere relaties met bijvoorbeeld ouders of partners

(mocht jouw probleem niet worden genoemd stuur een mail naar info@hypnosesucces.com)

Klik hier om jouw hypnosesessie in te plannen:

http://hypnosesucces.com/contact

 

 

 

Voornaam:
Emailadres: