Ervaringen – Getuigenissen

Lees hier de ervaringen – getuigenissen van cliënten:

Hilde:

Ellie:

“Ik ben superblij dat ik inmiddels bij de NIET-rokers hoor. Mijn kilo’s heb ik inmiddels ook redelijk onder controle, nog 1,5 kg en dan ben ik weer op mijn “oude” gewicht.

——————————————————————-

Celine L. uit Weert:

“beste lezer,

dit is geen fabeltje, na bijna 40 jaar te hebben gerookt ben ik kunnen stoppen dankzij HypnoseSucces. Voor iedereen is de reden om defitief te stoppen natuurlijk anders, mij is het in een eerdere poging niet gelukt en daarom toch ik Rob op, via internet per toeval ontdekt en meteen een afspraak gemaakt. Nu moet je echt niet denken dat dit de hypnose is wat je op TV ziet want dat is uitsluitend show om de kijkers te amuseren. Wat ik vooral tijdens de sessie’s heb ervaren en geleerd dat je zelf meer mogelijkheden hebt waarvan je je niet bewust bent, ik was dat zeker niet . Wat je leest over het bewust en onderbewust zijn is waarheid. Je leert hoe positief te denken en het negatieve achter te laten, daarbij heb ik de sessie’s als prettig ervaren er is beslist geen reden om angstig te zijn. Rob leert je hoe je kunt omgaan of een positieve manier om je doel te bereiken en bij mij heeft het gewerkt want ik ben daadwerkelijk gestopt met roken en ik durf mezelf ervan te verzekeren dat me dat zonder hypnosesucces niet was gelukt en ik ben blij dat ik me hiertoe heb bewogen om via hypnose van een slechte verslaving en gewoonte af te komen.

Besluit jij om dit te gaan doen, succes, als het bij mij lukt dan lukt het jou ook !

Celine”


Caroline:

Dag Rob,

ik wil je vertellen dat ik gisteren enorm veel gehad heb aan het telefonisch consult. Ik voelde me na het gesprek enorm blij en de wijze waarop je mij laten ervaren hebt hoe ik een goede keuze of beslissing kan nemen vond ik zeer verhelderend.

Het was voor mij echt een hart onder de riem en de woorden “JA MAAR” ga ik bewust schrappen in mijn taalgebruik. Ik vond het heel jammer dat we ons gesprek vroeger dan verwacht moesten afbreken omdat ik naar een lezing moest. Toch heb ik echt veel aan ons gesprek gehad.

Je bent zo’n goede coach dat ik nog heel lang met jou zou willen praten. JE GEEFT ECHT INZICHTEN MEE !

Dank je voor alles en een dikke proficiat me je werk !

Hartelijke groet,

Caroline

——————————————————————-

“Rianne:

De hypnose is zeer goed bevallen, ik heb gekozen voor het 2-stappenplan want dat was voor mij het beste. Ik ben tevreden en zou het aanraden om te gaan!

——————————————————————-

“Peter:

het is moeilijk te definiëren maar het is een mooie rustgevende ervaring waardoor ik dichter bij mezelf ben gekomen. Ik voel me fijner in mijn vel zitten, positiever. De oefeningen en hulp die wordt geboden deed mij echt goed. Naar verloop van tijd lijkt het erop alsof het vanzelf gaat. 

Positiever in het leven staan mag iets meer vanzelfsprekender zijn. Nu voelt het heel natuurlijk. 

Ik zou het aanraden aan andere mensen, het kost minder energie dan bij een psycholoog en ik voel me hier beter bij want dit is een stuk gemakkelijker. Bij mij heeft gebaat en het is een prettige ervaring, ik voel me er goed bij

——————————————————————-

“Marlin:

ik heb eerst de website bekeken om te zien hoe alles werkt en wist dat dit de goede methode voor mij zou zijn. Hoewel ik het spannend vond heb ik mij opengesteld voor hypnose en dan gaat het goed helpen. Ik vond het niet eng. 

Na de eerste sessie vond ik al rust bij mezelf en dat heeft mij goed geholpen. Bij andere methoden (accupuntuur en psycholoog) voelde ik niets. Ik zou dit aanraden bij andere mensen, je moet het zeker proberen.

 

Voornaam:
Emailadres: