Geen Zelfvertrouwen

Geen Zelfvertrouwen

Geen zelfvertrouwen meer? Jij bent niet de enige die momenteel minder of geen zelfvertrouwen meer heeft. Wij krijgen zowel particulieren zonder zelfvertrouwen als cliënt als ook ondernemers die steeds minder zelfvertrouwen krijgen. Dat laatste wordt veelal ingegeven door de huidige economie en veranderingen van deze tijd.

Geen Zelfvertrouwen

Geen Zelfvertrouwen

Geen zelfvertrouwen meer

Je kunt op allerlei manieren je zelfvertrouwen verliezen. Veel mensen die geen zelfvertrouwen meer hebben zijn de laatste tijd onder druk komen staan. Dit komt meestal door veel veranderingen in hun omgeving. Bijvoorbeeld; een relatie die is verbroken of zakelijk succes dat uitblijft maar zeker ook het missen van een leuke werkomgeving is een belangrijk oorzaak voor het missen van zelfvertrouwen.

Opbouwen van zelfvertrouwen

Je kunt zelfvertrouwen het beste opbouwen door het creëren van kleine successen. Ik zal je een voorbeeld geven op basis van een scheiding. Stel je de volgende situatie voor; jouw huwelijk (of relatie) is kortgeleden verbroken. De relatie bestond al vele jaren en jullie hadden veel samen opgebouwd en gekocht. Samen een huis gekocht, ingericht en er zijn ook 2 mooie kinderen gekomen. Ondanks dat alles goed leek te gaan miste jouw partner ‘iets’, wat dat precies was is jou nooit duidelijk geworden maar het resultaat i wel dat je nu alleen bent. Je moet dus alleen weer alles uitvinden en ontdekken. Zo ook het daten van nieuwe – potentiële – partners. Maar hoe doe je dat daten, wat zeg je en vooral wat zeg je niet ? Nadat je een paar keer een afspraakje hebt gemaakt blijkt dat er geen ‘klik’ is waardoor je nog steeds single bent. Iets wat je wil maar wel een feit is. Deze ervaringen en afwijzingen om nog een kopje koffie te gaan drinken, of de relatie verder uit te bouwen hebben ervoor gezorgd dat je geen zelfvertrouwen meer hebt. Je voelt je niet best, bent ontevreden over – tja, eigenlijk heel veel dingen; lichaam, houding, huis, auto. Afijn, noem het maar op; het zit niet goed in je hoofd.

Partner vinden zonder zelfvertrouwen

Je voelt de druk om een partner te vinden, mede ingegeven door het feit dat je niet graag alleen bent. Je mist een partner en bent daarom op zoek naar liefde. Maar hoe ga je dat doen als jouw ervaringen niet goed zijn?

Hypnose en NLP kunnen jouw heel goed werken bij meer zelfvertrouwen te krijgen. Er zijn verschillende technieken te leren die jou handvatten geven om meer zelfvertrouwen te krijgen en een positief resultaat te krijgen.

Hypnose als datingcoach? Nee dat niet, maar hypnose zorgt er wel voor dat jij meer zelfvertrouwen krijgt en weer gelukkig wordt. Maak daarom een afspraak onze hypnosepraktijk en start met het opbouwen van zelfvertrouwen.

Voornaam:
Emailadres: