Angst voor Bevalling

Angst voor Bevalling

Zou je ook niet bang zijn voor de bevalling ? Ik kan ze mij nog alle 3 keren goed herinneren en het enige wat ik hoefde te doen was niet in de weg lopen van de arts en de hand vasthouden van mijn vrouw. Ik was al voor bang voor de bevallingen, mijn vrouw moet echt angstig zijn geweest.

Angst voor Bevalling

Angst voor Bevalling

Angst voor Bevalling, waarom ?

De angst voor de bevalling is heel vaak aanwezig en dat is ook logisch ook omdat je namelijk zoveel controle uit handen moet geven. Jullie hebben al maanden lang allerlei veranderingen meegemaakt en nu moeten jullie alle macht ‘ over geven ‘ aan anderen. Het enige dat je nog kunt doen is de oefeningen en kennis zo goed mogelijk uitvoeren. Nu komt het erop aan dat alles goed gaat, en er kan zoveel mis gaan….

Goed voorbereid bevallen

Gelukkig is er in onze moderne tijd veel verandert en wordt er veel kennis gedeeld over de bevalling en hoe je het beste de bevalling kunt doen. Ook voor je partner is er al veel verandert en ook hij (of zij) zal vol met spanningen zitten, ook al tonen ze niet altijd want dat helpt jou niet met rustig te worden. Heb je de voorbereiding goed gedaan kan er al weinig meer gebeuren alleen  de daadwerkelijk bevalling is anders.

Angst voor Bevalling Oplossen

De angst voor bevalling oplossen is goed mogelijk met hypnose omdat deze methode jou zeer sterk kan voorbereiden. Met hypnose kun je namelijk ‘tijdreizen’, niet echt natuurlijk maar in je gedachten. Je kunt met hypnose een succesvolle bevalling simuleren in jouw brein. Wat is hier het nut van ?

Jouw brein kent geen verschil tussen werkelijkheid en fantasie. Denk maar eens aan de laatste enge film die jij hebt gezien. Hoewel je wist dat deze film niet werkelijkheid was, want hij was op tv of in een bioscoop, schrik je telkens weer van een enge scène. Misschien gil je ongecontroleerd als er gevaar dreigt. Maar, we hadden toch gezegd dat het een film was? Deze emoties (gillen en schrikken) worden veroorzaakt door de werking van jouw brein, deze ziet het verschil niet en zal reageren alsof er daadwerkelijk een dreigende situatie is.

Hypnose voor de Bevalling

Met Hypnose kun je dus, net als Kate Middleton en Sabine Uitslag, toepassen om jouw angst voor de bevalling onder controle te hebben zodat jij meer kunt genieten van dit prachtige moment. Want dat zijn het; prachtige momenten en het zou zonde zijn als je dit niet zo ervaart; als een prachtig en bijzonder moment. Want laten we eerlijk zijn; hoe vaak ga je zo’n moment meemaken ?

 

 

Voornaam:
Emailadres: