Hoe word je Zwanger ?

Hoe word je Zwanger ?

Zwanger worden is een wens die bij veel mensen leeft en dat jij niet zwanger kunt raken kan vele oorzaken hebben waaronder stress. Ook kan het zwanger worden voor veel stress zorgen hetgeen een geplande zwangerschap niet ten goede komt. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je kunt ‘ont-stressen’ zodat je beter en sneller zwanger kunt raken.

Hoe word je Zwanger

Hoe word je Zwanger

Zwanger worden

Zwanger worden is een prachtige gebeurtenis die veel plezier en liefde met zich meebrengt in de meeste gevallen. De wens om de liefde tussen het tweetal te verzegelen met een kind is uiteraard de ultieme bevestiging. Helaas kan het zwanger willen worden ook DE reden zijn om juist niet zwanger te worden. Deze stress kan gepaard kan met allerlei uitingen zowel vanuit het lichaam als emotioneel.

Verplichte Sex

Indien een stel al een geruime tijd bezig is om kinderen te verwekken en het lukt niet worden er vaak allerlei tabellen en rekensommen bijgehaald wanneer het de ‘beste tijd is om sex te hebben’. Heel begrijpelijk en waarschijnlijk ook terecht maar het is zo onnatuurlijk, voor beiden partners. Sex hebben om kinderen te krijgen is bedoeld als daad van de liefde en dient in een mooie en harmonieuze wijze plaats te vinden. Verplichte sex is vaak niet de oplossing om zwanger te worden, de druk wordt op elkaar opgevoerd en men is zo gefocust dat het brein ook functies kan uitsluiten die nodig zijn voor het natuurlijk zwanger worden.

Bekend verhaal ?

Misschien heb je wel eens dit verhaal gehoord van een stel dat al jaren bezig was om zwanger te worden en helaas niet lukte. Ze hadden al diverse doktoren en ziekenhuizen bezocht en de deskundigen hier hadden verschillende antwoorden; dan lag het probleem bij haar en dan was zijn sperma niet optimaal. En zo werd het zelfvertrouwen van beiden er niet beter op totdat men ten einde raad was en uiteindelijk besloot om de kinderwens op te geven.

Men berustte in de situatie dat het hun niet gegeven was om ouder te worden en koos daarom om samen andere wensen naar voren te halen. Een wens om een groot vrijstaande bungalow te bouwen bijvoorbeeld of die mooie boot te kopen waar hij al zo lang naar verlangde. En zo gebeurde het; men kocht grond en ging aan de slag aan hun droomhuis, helaas zonder kinderen. Of toch wel…

Toen de stress eenmaal uit het hoofd was verdwenen ging de liefde natuurlijk wel door en zo geschiedde dat ook dit echtpaar – tijdens de bouw – alsnog zwanger raakte van hun eerste kind. Hoe onverwachts en onwaarschijnlijk.

Zwanger worden en stress

Natuurlijk is het raadzaam om de doctoren en specialisten te bezoeken en hun raad op te volgen. Verstandig is het ook om zelf te blijven nadenken en te zoeken naar een rust in jullie eigen lichaam. Die rust kun je vinden middels gebruik te maken van hypnose omdat hypnose een prachtige manier is om een totale ontspanning in jouw lichaam – en brein – te realiseren zodat jij volledig loskomt van alle spanningen.

Want zwanger worden en stress is geen goede combinatie gebleken en misschien heb jij nu ook dat gevoel dat er veel stress is in de huidige situatie en dat juist deze stress wel eens de reden kan zijn voor het niet bereiken van datgene wat jullie wensen. Want hoe mooi zou het toch zijn om jullie liefde te bezegelen met de geboorte van jullie eigen kind en stel je nu eens voor hoe het zou zijn om jullie eigen kind te zien rondlopen in jullie huis. Geweldig toch ! Doordat stress een uitermate belangrijke factor in ons gelukkig zijn is moet je goed weten hoe je deze stress kunt weghalen zodat jij wellicht het ultieme geluk kunt bereiken.

 

 

Voornaam:
Emailadres: