Zwanger Gewichtstoename

Zwanger Gewichtstoename

Indien jij zwanger wilt worden dien je rekening te houden met een aantal behoorlijke en ingrijpende veranderingen aan jouw lichaam. Zo kun je een gewichtstoename realiseren van gemakkelijk 9 tot 16 kilo, alles is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen lichaam en leefpatroon.

Zwanger Gewichtstoename

Zwanger Gewichtstoename

Zwanger Gewichtstoename Vet

Jouw lichaam heeft veel extra nodig om te zorgen voor jou en jouw kind. Een extra vetvoorraad van 3 kilo is heel normaal bij een gewone zwangerschap. Natuurlijk wordt er door jouw lichaam ook extra bloed aangemaakt en vergis je niet hoeveel vruchtwater (extra vocht) jouw lichaam gaat opslaan. Een extra toename van gewicht en vet is dus normaal als je maar niet gaat eten voor 2 want zorgt voor veel extra kilo’s die niet nodig zijn.

Afvallen na de Zwangerschap

Na de zwangerschap is niet voor iedereen gemakkelijk om weer slank te worden en weer terug te gaan naar het oude lichaam. Op zich is dat ook niet verwonderlijk als je bedenkt wat jouw lichaam allemaal heeft moeten door maken; je hebt zojuist geboorte gegeven aan een nieuw leven ! En toch wil je weer graag zo snel mogelijk de oude broeken en rokjes aan gaan doen en daar doe je dan je uiterste best voor. Je gaat trainen en misschien zelfs diëten, helemaal fout !

Diëten werken niet

Let op; diëten werken wel, alleen ze werken slechts voor een korte tijd dus maak niet dezelfde fout als zovelen door snel te willen afvallen om vervolgens weer MEER KILO’S AAN TE KOMEN. Het jo-jo effect komt van de vele diëten want vaak onthouden diëten jou altijd belangrijke voedingsstoffen die jij nodig hebt. Zeker nu jouw lichaam weer aan het herstellen is van de bevalling en vooral als je ook voornemens bent om borstvoeding te geven. Het is veel beter om een nieuwe levensstijl aan te meten die past bij dit nieuwe leven, met een klein kind.

Afvallen met Hypnose

Misschien heb jij wel extra anders gegeten tijdens de zwangerschap en heb je daarom teveel gewichtstoename gekregen. Het is nu belangrijk om goed en gezond te eten zodat jouw lichaam weer snel op krachten komt en waarbij jij je weer sterk en energierijk gaat voelen. Hypnose helpt jou om dit te bereiken omdat jouw eetpatronen nu eenmaal zijn verankert in jouw brein dienen ze ook daar weer te worden verandert.

Hypnose werkt op onbewust niveau, het niveau waar alle beslissingen van jouw gedrag worden genomen. Zodra jij jouw oude en slanke lichaam weer terug wilt krijgen zonder hongergevoelens en zonder dieet is hypnose voor jou de ideale en snelle manier om een gezonde moeder te zijn.

 

Voornaam:
Emailadres: